vrijdag 7 september 2012

Swatches: Sleek Au Natural palette


Als ik 1 merk mag opnoemen waar ik erg tevreden over ben en dat ook nog betaalbaar is, is dat zonder twijfel Sleek. Een paar jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Sleek door alle beautyblogs die laaiend enthousiast waren over dit merk. En na een paar maanden waarin onwijs veel positieve artikelen verschenen besloot ik dat het eens tijd werd dat ik het met eigen ogen zou zien. Inmiddels heb ik alweer 4 palettes van Sleek en wil ik de swatches van mijn nieuwe aanwinst met jullie delen.
De verpakking ziet er weer hardstikke mooi uit, al is hij wel wat anders dan normaal. Net als de manier waarop de oogschaduw kleuren 'geperst' zijn. Het doosje dat eromheen zat ben ik jammer genoeg vergeten te fotograferen en die heb ik momenteel even niet bij de hand. (Lees: ligt bij mijn vriend.) 

 Het palette heeft hele mooie kleuren waar heel veel verschillende looks mee gemaakt kunnen worden. De eerste rij heeft vooral neutrale kleuren, (die niet zo heel erg gepigmenteerd zijn) de onderste rij heeft heel veel mooie donkere kleuren.

 Dit is de eerste rij. Zoals je ziet is het niet echt heel erg goed gepigmenteerd maar deze kleurtjes zijn prima voor op het bewegend ooglid. (Van links naar rechts: Nougat, Nubuck, Cappuccino, Honeycomb, Toast & Taupe)


Dit is de tweede rij, deze is veel duidelijker en heeft heel veel hele mooie kleuren. Ik heb dit palette nog maar 1.5e week maar in die korte tijd heb ik hem heel veel gebruikt. Ik vind het echt prachtig!
(Van links naar rechts: Conker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal & Noir)Zoals jullie misschien wel hebben kunnen merken ben ik echt heel erg blij met dit palette. Wat is jullie favoriete palette van Sleek?~Liefs Sandra

17 opmerkingen:

 1. Ik heb deze ook pas in mijn bezit, maar mijn favoriet blijft toch het Storm palette!
  Groetjes Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat palette echt beaaautiful! *jaloers*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi palette, ik wil er zo graag nog 1! en dan storm zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig palette! Ik hou wel van deze natuur tinten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig palette, maar dat zijn alle palette's van Sleek, hihi! Mijn favoriet is Storm! Ik hou echt van die kleurtjes! Ik zag net opeens bij je blog Sleek staan en dan staat mijn hart al eventjes de kloppen, dus dacht neem snel een kijkje hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi! Ik zie ook liever natuurlijke kleuren dan die felle kleuren :) Dat ziet er gewoon mooier uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi ^^ Ik heb ook liever natuurlijk dan fel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hihi, deze heb ik ook! Het zijn echt prachtige kleurtjes hé!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het echt een prachtig pallet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn! Zoiets zocht ik al een tijdje. Gewoon simpele basis kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hm, dat valt me toch een beetje tegen eigenlijk! Qua pigmentatie dan. Zat heel erg te twijfelen wat ik zou bestellen eergisteren, deze of het NYX nude on nude smokey palletje. Ben voor de laatste gegaan, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb 'm ook en ik vind 'm geweldig! Het blijft ook de hele dag zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi is ie he? Ik heb het palette ook en ben er echt gek op. Inmiddels heb ik 3 palettes van Sleek en vind ze alledrie geweldig. Voor alle meiden die er over twijfelen: doen! Je zult er geen spijt van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!