woensdag 4 september 2013

Oogpotloden Miss Sporty

 
Miss Sporty is een merk dat iedereen wel kent. Veel mensen hebben daar zelfs hun eerste make-up producten van. Met schaamte moet ik zeggen dat ik nog nooit een product van Miss Sporty heb gehad. De laatste tijd hoor ik heel veel positieve geluiden over dit merk en ik vond dat ik niet achter kon blijven. Ik kocht een aantal producten, waarvan ik er vandaag 2 voor jullie review. Benieuwd? Lees dan even verder.

 
Ik kocht twee oogpotloden van Miss Sporty. Beide zijn het Kohl Kajal potloden en beloven ze dat het makkelijk is om aan te brengen met een intensieve kleur. Dat klinkt heel goed! Ik heb een donkerblauwe- en een bruine kleur meegenomen. Er waren nog veel meer kleuren, maar dit waren de kleuren die mij het meest aanspraken. 
 
Het bruine oogpotlood is 002 Solid en het blauwe oogpotlood heeft de naam 016 Ocean.


Zoals je kunt zien aan de swatches zijn de oogpotloden erg goed gepigmenteerd. De kleuren zijn donker en precies de kleur zoals de verpakking weergeeft. Ik vind dit vaak niet kloppen als je kijkt naar de goedkopere merken. De kleuren op de verpakking komen dan vaak niet overheen met de kleur van het product. De oogpotloden zijn erg makkelijk aan te brengen zoals de verpakking belooft. Het zijn fijne zachte potloden, maar niet te zacht. Je kunt makkelijk nog een beetje druk zetten op het potlood om een mooi lijntje te trekken. Verder blijft het lijntje dat ik als eyeliner getrokken had de hele dag goed zitten. Dat is voor mij zeker een pluspunt.
 
 
Ik ben echt heel erg te spreken over de oogpotloden van Miss Sporty. Ze zijn goed van kwaliteit en ook nog eens betaalbaar! Ze kosten namelijk maar €1,99 wat ik zeker niet duur vind voor zulke fijne producten.
 
 
Wat vind jij van de producten van Miss Sporty? Welk product zou jij mij aanraden om echt eens te proberen?
 
 
 
 
 
~Liefs Sandra
 
 

3 opmerkingen:

  1. Fijne review! Ik vind de blauwe kleur erg mooi, goed gepigmenteerd ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben nu net op zoek naar een nieuw bruin oogpotlood. Dit is een goede kandidaat. Ziet er erg goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!