woensdag 11 september 2013

Orofluido beauty elixer
 Wat veel mensen niet weten is dat ik niet zo'n fan ben van de kapper en dat is zacht uitgedrukt. Om een bezoek aan de kapper nog even uit te stellen ben ik altijd op zoek naar een product dat mijn haar weer laat stralen en er gezond uit te laten zien. Het perfecte product heb ik eindelijk gevonden! Benieuwd welk product dit is en wat voor effect dit heeft? Lees dan even verder.

 
 
De ingrediënten
 
 
 


 
Op deze foto kun je zien hoe mijn haar eruit ziet voor het gebruik van de olie. Let vooral even op het onderste deel van mijn haar. Daar kun je zien dat het redelijk pluizig is. 

 
Op deze foto kun je het verschil heel goed zien. Er is te zien dat het onderste gedeelte veel gladder is. Mijn haar is niet meer pluizig en voelt heerlijk zacht aan. Ook ziet het er veel gezonder uit en glanst het mooi. Deze olie vind ik echt geweldig! Mijn haar ziet er zoveel gezonder uit en voelt heerlijk zacht aan. Mijn haar wordt helemaal niet vet van deze olie en ruikt na het gebruik van de olie echt heerlijk naar amber en vanille.
 
 
Dit beautyelixer van Oroluido is verkrijgbaar in de webshop van John Beerens en kost €15,95 voor een inhoud van 50 ml. In verhouding valt dit echt heel erg mee. Je gebruikt maar een paar druppels per keer en doet er dus een eeuwigheid mee.
 
 
Zonder welk haarproduct zou jij niet kunnen?
 
 
 
 
 
~Liefs Sandra
 
 

3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie resultaat! Ik zelf kan absoluut niet zonder anti klit spray. Liefs, Savannah

    PS: ik volg je nu op bloglovin, volg je terug?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is zo'n fijn product! Daarnaast vind ik de geur ook goddelijk ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!