donderdag 7 november 2013

Favorieten oktober

 

Bij heel veel blogs komen favorieten maandelijks voorbij. Ik deed dit nooit, omdat ik het idee had dat ik daarvoor niet genoeg van producten wisselde. Ik gebruikte eigenlijk altijd dezelfde producten en soms eens een keer een nieuw product. Het is natuurlijk ook niet leuk om elke maand dezelfde producten te zien. De laatste tijd wissel ik steeds meer van producten en ik heb dus besloten om een favorieten artikel voor jullie te schrijven. Ik kijk volgende maand even of mijn favorieten veranderd zijn. Als dit zo is maak ik een nieuw artikel, als dit niet zo is kan dat een maandje later worden. Benieuwd naar mijn favorieten? Lees dan even verder.

Bij Teske zag ik dat zij in haar favorieten niet alleen beauty producten behandelde, maar ook dingen zoals eten en drinken. Dat leek me ook leuk om te doen.

Als eerste begin ik met de beautyproducten, dit is op een beautyblog natuurlijk wel het belangrijkste.


Mijn favoriete eyeliner:


Ik denk dat iedereen die mijn blog wat langer volgt dit wel kan raden. Eindelijk heb ik de perfecte eyeliner gevonden. Hij is diepzwart, brengt makkelijk aan, blijft heel goed zitten en is ook nog eens budget. Over deze eyeliner heb ik al eens een artikel geschreven. Als je de swatches wilt zien zou ik dat artikel even bekijken.


Mijn favoriete oogpotlood:


Dit is wederom een budget product. De laatste tijd heb ik het bruine oogpotlood van Miss Sporty in de kleur 002 Solid, heel vaak gebruikt. Het is een potlood dat makkelijk aanbrengt en goed gepigmenteerd is. Het artikel van dit oogpotlood kun je hier vinden.


Mijn favoriete lipstick:


Essence is een paar maanden geleden met een nieuwe lipsticklijn gekomen. De lipsticks van Essence vond ik altijd verschrikkelijk en er net uitzien als kinder make-up. Toen ik de swatches van deze nieuwe lipsticks zag was ik echt verbaasd. De pigmentatie is echt heel erg goed en de verpakking is ook nog eens mooi. Zelf kocht ik de kleur 07 Natural Beauty. Dit is een prachte oudroze kleur. Ook hiervan heb ik een artikel geschreven.


Mijn favoriete lipverzorgingsproduct:


Dit is de Labello Pure & Nature geworden in Kamile & Calendula. Ik heb heel erg moeten wennen aan de geur, maar uiteindelijk ben ik hier heel tevreden over. Hij verzorgt mijn lippen goed en laat mijn velletjes verdwijnen.


Mijn favoriete mono-oogschaduw:


Dit is een mooie bruin/paarsige kleur van Catrice met de naam 400 My First Copperware Party. Deze oogschaduw past bij elke kleur en is makkelijk aan te brengen. Van de week schreef ik een artikel met een subtiele roze ooglook. Hierbij gebruikt ik ook dit mooie kleurtje van Catrice.


Mijn favoriete palette:


Het pallete dat ik deze maand het meeste gebruikt heb is mijn Storm palette van Sleek. Dit is een palette met prachtige kleuren voor de herfst. Ik denk dat ik deze volgende maand ook nog heel veel zal gebruiken.


Mijn favoriete mascara:
Deze categorie vond ik best lastig. Ik heb niet echt een favoriete mascara, omdat ik nog steeds op zoek ben naar de perfecte mascara die ook nog redelijk betaalbaar is. Degene die ik nu gebruik is The Colossal Volume Express Cat Eyes mascara van Maybelline.


Mijn favoriete parfum:


Voor deze categorie heb ik een parfum gekozen die velen van jullie waarschijnlijk hebben. Ik heb het namelijk over Alien van Thierry Muglar. Deze heb ik bijna twee jaar geleden gekregen van mijn vriend. Aan het begin moest ik erg wennen aan de geur, maar ik ben er nu helemaal verliefd op. Het is een heerlijke geur nu de winter er weer aan begint te komen.


Mijn favoriete kledingstuk:


Deze kunnen jullie ook wel raden haha. Dat is natuurlijk mijn Onesie. Ik kocht deze een paar maanden geleden bij Asos en ik ben er helemaal gek op. Je kunt me echt uittekenen in dit ding, maar dat maakt niet uit want hij zit zo onwijs lekker!


Mijn favoriete drankje:



 De nieuwe siroop van Karvan Cevitam! Zij zijn gekomen met een Ice Tea variant. Wij hebben thuis de perzik Ice Tea en die is echt lekker. De citroen variant heb ik ook al op, maar die vind ik niet zo geweldig.


Mijn favoriete koekje:

Licht bruintjes. Zelf kende ik deze koekjes niet onder deze naam, maar die naam zal de Albert Heijn er wel aan gegeven hebben. Dit zijn van die lekkere biscuitjes met een laagje chocolade eroverheen en wat suikertjes bovenop. Deze koekjes heb ik herontdekt en als ik de kans krijg eet ik gerust een halve rol in een keer op, zonder dat ik het door heb.


Mijn favoriete liedje:


Ik kwam via via bij een liedje uit van James Blunt. Het is een liedje dat ik echt tientallen keren per dag luister. Ik merk helaas wel dat ik het nu een beetje zat begin te worden. Dat is het nadeel van liedjes heel vaak luisteren. Het liedje waar ik het over heb is: I'll Be Your Man.


Dit is echt een lang artikel geworden. Ik hoop dat jullie het toch leuk vonden om te lezen. Ook zou ik het leuk vinden als je zou abonneren op mijn blog. (Voor degene die dat nog zijn) Het is gratis en je doet het gemakkelijk door op het Eiffeltorentje te klikken hier rechts. Hierdoor blijf je op de hoogte van nieuwe artikelen.



~Liefs Sandra

 

1 opmerking:

  1. Leuk om te lezen :) Ik zou zo'n blog niet kunnen doen aangezien ik echt altijd alles hetzelfde heb. Als ik eenmaal iets heb dat me bevalt blijf ik daar trouw aan, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!