zaterdag 14 december 2013

Swatches & Ooglook: Catrice palette 040 Never Let Me Go!

 
 
 
Van Catrice heb ik altijd alleen maar mono's gekocht en waarom weet ik ook niet. Misschien omdat dat dan niet zo 'duur' was per keer. Onlangs besloot ik een klein palette mee te nemen waar 4 mooie kleuren in zaten. Benieuwd naar de swatches en de look die ik ermee gemaakt heb? Lees dan zeker even verder.


 
Dit is het palette dat ik gekocht heb. Het heet 040 Never Let Me Go! en bevat prachtige kleuren. Zoals jullie kunnen zien was ik helaas druk bezig met het fotograferen en had toen niet door dat ik met mijn nagel in de donkerste kleur kwam. Dit palette bevat twee mooie basiskleuren voor op het bewegend ooglid en twee wat donkerdere kleuren voor in je crease.
 
 
Deze swatches zijn droog gemaakt en ik heb ze maar één keer geswatcht. De pigmentatie is erg goed en in het echt glitteren deze kleuren wat meer. De donkerste kleur lijkt hier helaas bijna zwart, maar het is een hele donkerbruine kleur. 
 
Ik had hier net gedoucht vandaar het natte haar en de wat vlekkerige huid.
Dit is de look die ik gemaakt heb met alle kleuren uit het palette. Als eerste heb ik de roségouden kleur over heel mijn ooglid  en onder mijn onderste wimperrand aangebracht met een vochtige kwast. Vervolgens heb ik de lichtste kleur aangebracht op mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoek. De lichtbruine kleur heb ik in mijn buitenste ooghoek aangebracht en in mijn crease en vervolgens goed geblend. De donkerste kleur heb ik licht aangestipt in mijn buitenste ooghoek en een klein beetje vervaagd in mijn crease. Om het af te maken heb ik nog een bruine eyeliner en een zwarte mascara gebruikt. Over het eindresultaat ben ik erg tevreden en ik denk dat ik deze look nog wel vaker zal dragen.
 
 
Wat is jouw favoriete budget palette?
 
 
 
 
~Liefs Sandra 

8 opmerkingen:

 1. Ik heb deze al een jaartje, vind hem erg fijn. Alleen geeft de rose/gouden bij mij heeeeeel veel glitter fall-out helaas. Kan hem eigenlijk alleen nat gebruiken. Heb jij daar geen last van?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze kleur vaak nat aanbreng omdat er dan meer kleur vanaf komt. Van de fall-out heb ik bij het droog gebruiken nog nooit last gehad.

   Verwijderen
 2. Mooie ooglook heb je er van gemaakt al vind ik de pigmentatie op je arm niet zo goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de kleuren erg mooi en naturel! Niet de beste pigmentatie die ik ken, maar voor de prijs vind ik de kwaliteit goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de kleuren er mooi en natuurlijk uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!