donderdag 16 januari 2014

Greenland Lip Balm Strawberry

Greenland is een merk waar ik al veel positieve dingen over gehoord had, maar zelf had ik nog nooit een product van dit merk uitgetest. Vandaag test ik de lippenbalsem in de versie aardbei uit. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

Greenland is een merk dat hele lijnen heeft met dezelfde geur. Ben je gek op de kokosnoot lippenbalsem? Dan is daar een handcrème, douchegel, body butter, massageolie, scrub, masker en een bodylotion van verkrijgbaar. Erg fijn als je één specifieke geur erg lekker vind.
 
Deze lippenbalsem komt uit de aardbeilijn en ruikt heel erg lekker naar aardbei. Ik had een hele chemische geur verwacht, maar hij ruikt echt heerlijk! De verpakking is erg mooi en ziet er luxe uit. Op mijn lippenbalsem zitten helaas wat luchtbelletjes onder de sticker, wat je erg goed ziet op de beginfoto. Desondanks voelt de verpakking heel stevig aan en lijkt het echt een duur product.
 
Deze lippenbalsem bevat geen parabenen en geen minerale oliën. Persoonlijk zegt me dit niet zoveel, maar ik weet dat er mensen zijn die hier wel erg op letten. Voor hun goed nieuws dus. 
 
De stick heeft een gelige kleur die me gelijk erg opviel. De lippenbalsem brengt erg gemakkelijk aan, maar je hebt niet het idee dat je de helft van de lippenbalsem op je lippen hebt aangebracht. Die heb ik vaak wel bij de goedkopere lippenbalsems. Toch laat hij een laagje op mijn lippen achter waarvan ik merk dat het mijn lippen gelijk goed verzorgt.Zo zagen mijn lippen eruit voor het gebruik van de Greenland lip balm. Ze zijn heel erg droog en kapot. Overal zie je velletjes en 'deukjes' in mijn lippen. Ze kunnen dus wel wat lippenbalsem gebruiken.
 
Dit is het resultaat. Deze foto is maar een paar minuten na het aanbrengen gemaakt. Je ziet dat het mijn lippen gelijk goed verzorgt. Het ziet er een stuk minder droog uit en alle velletjes en deukjes zijn bijna helemaal verdwenen. Het laat een subtiele glans en een verzorgend laagje achter.
 
 
Ik ben echt heel erg tevreden over dit product. Het ruikt heerlijk en verzorgt mijn lippen ook nog eens goed. Deze Lip Balm van Greenland is te koop in de webshop van John Beerens voor €5,95.
 
Kende jij de producten van Greenland al?
 
 
 
 
 
~Liefs Sandra
 
 

4 opmerkingen:

 1. De lipbalm heb ik nog niet geprobeerd maar andere producten van Greenland vind ik erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht dat ik alle smaken had, blijk ik aardbei te missen....die hadden ze niet bij die DA.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende de producten niet, maar je ziet inderdaad dat het resultaat erg goed is! Ik zal eens kijken op de webshop. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die kleur had ik echt niet verwacht! Ik dacht die is rode of zo...#standaard :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!