woensdag 5 februari 2014

Dilemma: Carnavalsoutfit 
Ik woon in een dorpje in Noord-Brabant waar niet echt veel aan carnaval gedaan wordt. Bij ons is het vooral zo dat iedereen gaat stappen en gezellig verkleed gaat. Ook is het een feest van veel drank. Echte optochten en dergelijke hebben wij niet, maar toch is carnaval een feest waar ik elk jaar weer naar uit kijk. Toch is het elk jaar weer de vraag: Wat trek ik aan? Ik ben altijd erg besluiteloos en heb daarom jullie hulp nodig. Welk jurkje vinden jullie het leukst?
 
Eigenlijk was ik dit jaar niet van plan om een nieuw jurkje te kopen, maar ik kwam zoveel leuke jurkjes tegen dat ik besloot om dit jaar weer een nieuwe te kopen. Het jurkje dat ik vorig jaar droeg had lange mouwen en ik merkte dat dat wel heel erg warm was. Dit jaar dus een jurkje zonder mouwen.
 
Carnavalskleding is altijd erg duur. Ik vind het zonde om er heel veel geld aan uit te geven aangezien ik mezelf ken en toch elk jaar een ander jurkje koop. Een bedrag van €35,00 heb ik mezelf als budget meegegeven tijdens de zoektocht. Ik had een hele lijst met jurkjes die misschien wel 'de juiste outfit' zouden kunnen zijn. Inmiddels zijn er nog twee over en tussen die twee kan ik echt niet kiezen. Daarom laat ik jullie beslissen.

Welk jurkje vinden jullie het leukste? Het eerste jurkje of het tweede jurkje?

 
 
 
 ~Liefs Sandra

4 opmerkingen:

  1. ik vind die eerste echt leuk voor carnaval

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook druk bezig, ik woon zelf in het midden van het land maar mijn vriendin zit bij een carnavals vereniging en ik ga mee!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi hoi, ik heb je genomineerd voor een Liebster Award wat ik vind dat je een leuke blog hebt, kijk morgen even op mijn blog, daar staan de vragen in.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!