dinsdag 22 april 2014

Diary

Afgelopen week was een drukke week. Het was de eerste week in mijn nieuwe klas en alles was dus wel een beetje spannend. Gelukkig viel het reuze mee. Deze week heb ik helaas niet zoveel foto's als volgende week. Ik ga dus weer mijn best doen. Benieuwd naar mijn week? Lees dan even verder.
 
Mijn nieuwe broek aan. Ik ben echt zo blij met deze broek. Hij kwam bij de H&M vandaan en kostte maar 14,95.

 Weer in de bus naar huis.

 Aan het begin van de week had ik bijna al mijn huiswerk al af voor de hele week. Dit doe ik wel vaker zodat ik doordeweeks gewoon aan mijn blog kan blijven werken.

Adam zoekt Eva aan het kijken. Het verbaast me echt dat er mensen zijn die aan zo'n programma mee willen doen.

 Dit was wel een hele lange dag. Van kwart voor 9 tot kwart over 5. Ik was dan ook gesloopt toen ik thuis kwam en dan moest ik ook nog eens rijlessen.

 Jamjam pizzaaaa.

 Mijn vader had een paashaas op zijn werk gehad. Echt een bizar groot ding.

 Inhaalslag. Ik had mijn to do list weer te groot gemaakt en kreeg de afgelopen paar dagen een paar dingen niet af. Hard aan het werk en alles weer inhalen.

Ik hoorde in de bus op de radio een leuk liedje waar ik helemaal vrolijk van werd. Dit bleek een nieuw nummer van Jeroen van der Boom te zijn. Normaal ben ik helemaal niet van zulke muziek, maar van dit liedje word ik zo vrolijk!

 Heerlijk zonnig weer!


Nog even wat artikelen schrijven.


Hoe was jullie week?

~Liefs Sandra

2 opmerkingen:

  1. Leuk artikel en een leuke blog! Ik volg je nu via bloglovin!

    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha die haas! De vader van mijn vriend kreeg hem ook ergens, giga ding. Mijn vriend en ik vinden het overigens een evil bunny, dat ding kijkt eng.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!