maandag 4 augustus 2014

Wil jij het maken in de wereld van Beauty & Glamour?

Jullie weten waarschijnlijk wel dat ik nu een tijdje samenwerk met John Beerens. Eigenaar van de meest luxe & uitgebreide webshops in Nederland wat uiterlijke verzorging betreft en een hele goede kapper/stylist. Voor een nieuw televisieprogramma zijn ze op zoek naar geschikte kandidaten. Aangezien een groot gedeelte van mijn bezoekers gek zijn op Beauty is het misschien wel wat voor jou! Benieuwd wat het inhoudt en wat je hiervoor precies moet doen? Lees dan even verder. 

Ken jij/Ben jij iemand tussen de 17 en 22 en wil jij het maken in de wereld van beauty en glamour? Zijn haar, visagie en verzorging je grote passie? Geef je dan nu op voor een nieuw televisieprogramma en maak kans op een flitsende start in de wereld van de glamourstyling! Stuur een mail met je gegevens, foto en motivatie naar casting@strixtv.nl en laat ons horen waarom juist jij die kans moet krijgen!

Ben jij gek op haar & visagie? Twijfel dan niet en meld je aan! Dit is een hele goede kans om op dit gebied verder te komen.~Liefs Sandra
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!