maandag 3 november 2014

Action swatches: Lipgloss & Rimmel Lipstick

Toen ik onlangs bij de Action was zag ik dat ze daar ook producten van wat duurdere merken verkopen die uit het assortiment zijn gegaan. Ik nam één mooie lipstick van Rimmel London mee en een lipgloss van het eigen merk van de Action. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.


Deze lipgloss is van Max & More. Dit is het beautymerk van de Action zelf. Het ziet er zo uit als een standaard lipgloss, maar in de dop zit een lampje verwerkt waardoor je in het donker met behulp van het spiegeltje en het lampje gemakkelijk je lipgloss bij kan werken. Eerlijk gezegd heb ik deze lipgloss alleen maar gekocht omdat ik het lampje zo leuk vond.  
 
Ik verwachtte dus helemaal niks van deze lipgloss, maar toen ik hem thuis probeerde was hij toch wel erg mooi. Er zitten grove glitters in deze lipgloss en daar moet je wel van houden. Het enige waar ik een beetje aan moest wennen was dat de lipgloss best plakkerig is, maar hierdoor blijft hij wel lang op je lippen zitten.
 
De kleur van deze lipstick is Paris Pink en kostte €1,69. 
Vervolgens kwam ik een paar bakken met allemaal merkproducten tegen. Dit waren o.a. Maybelline, L'Oréal & Rimmel London. Van dit laatste merk nam ik een mooie, maar wel apartere kleur lipstick mee.


Aan de kleur van deze lipstick heb ik even moeten wennen. Zeker in combinatie met de opvallende glitter die in deze lipstick verwerkt zit. Toch is het een kleur die zeker erg mooi kan zijn als je hem draagt bij bijvoorbeeld een ooglook met bruintinten. Het is geen lipstick die ik erg vaak zal dragen, maar af en toe zal ik hem zeker dragen.
 
Dit is een lipstick van Rimmel in de kleur 058 Drop of Sherry. Deze kostte volgens mij €2,39, maar dat weet ik niet zeker meer. Het was sowieso ergens rond de €2,50, wat zeker niet veel is voor een Rimmel London lipsticks die normaal rond de €8,99 liggen.
 
 
Beide producten vind ik erg leuk, zeker voor deze prijs. Het is zeker de moeite waard om binnenkort even langs te gaan bij de Action! Producten van redelijk dure merken zijn daar een stuk goedkoper.
 
 
 
~Liefs Sandra  
 
 

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke producten! en dat voor die prijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeeeeh ik vind de lipstick echt heel erg mooi <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De gloss is niets voor mij, de stick vind ik wel mooi! Soms hebben ze wel goede dingen liggen bij de action.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!