zondag 14 december 2014

SPAM YOUR BLOG!

De laatste Spam Your Blog is alweer ruim twee maanden geleden. Ik vond het vandaag dan ook weer eens tijd voor een Spam Your Blog. Je kunt onder dit artikel een reactie achter laten met daarin je website/blog. Zelf vind ik het altijd leuk om er een verhaaltje bij te lezen waar je blog over gaat, maar dat is natuurlijk niet verplicht. Het is leuk voor mijn lezers om nieuwe blogs te ontdekken en voor mezelf natuurlijk ook om mijn lezers te leren kennen en om zelf ook weer nieuwe blogs te kunnen volgen. Wel zou ik het leuk vinden dat je me volgt op Bloglovin, voor degene die dat nog niet doen.
 
Geniet nog even van het weekend en vergeet niet om een reactie achter te laten!
 
 
~Liefs Sandra

3 opmerkingen:

 1. O, wat lief dat we mogen spammen :) ik blog op www.metloes.wordpress.com over beauty, shoppen, persoonlijke dingen en ook wel random dingen. En op het moment heb ik een leuke winactie lopen.
  Jij ook een fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief dat je ons een kans geeft ons blog in de spotlight te zetten, Die kans kan je niet laten liggen, zou ik zeggen. Zelf heb ik sinds een niet al te lange tijd een blogje wat gaat over de manier waarop ik over mijn beauty en life style ervaringen schrijf. Dit kan dus echt over verschillende onderwerpen te gaan…..De blogjes zijn geschreven vanuit mijn gevoel en denkwereld en probeer dit zo uitgebreid mogelijk te beschrijven Ze zijn mijn persoonlijke beleving, waarin je dit soms ook in de details terug kunt vinden…
  Je kan mijn blog vinden op http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik volg je al op bloglovin!
  Mijn blog gaat over mode, trends, outfit inspiratie, interieur, make-up en lifestyle! Van alles wat dus haha ♡
  zou leuk zijn als je me wilt volgen, ik heb nu ook een super leuke winactie !!

  Liefs Isabel
  http://trendysabel.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!