zondag 8 maart 2015

Essence Nude Lipsticks: Come Naturally & Cool Nude

Toen ik de swatches van de nieuwe nude lipsticks van Essence zag, vond ik twee van de vijf lipsticks al gelijk echt prachtig. Ik rende naar de Kruidvat en kocht daar nummer 3 en nummer 5. Twee prachtige my lips but better lipsticks. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.


Allebei de kleuren zijn prachtige nude kleuren. In zekere zin lijken ze redelijk veel op elkaar. De ene ( 05 Cool Nude ) heeft een wat rozere ondertoon, terwijl de andere  ( 03 Come Naturally ) een warme bruinere ondertoon heeft.

Voor deze speciale nude lipsticks heeft Essence de verpakking aangepast naar de kleuren die de lipsticks hebben. Het is handig omdat je aan de buitenkant makkelijk kunt zien welke kleur lipstick erin zit, maar eerlijk gezegd vind ik het er niet zo mooi uit zien. Het zijn hele mooie kleuren op je lippen, maar de verpakkingen hebben toch wel een beetje vieze kleuren.
 
 
Come Naturally
 
 
03 Come Naturally is de warme rozige nude kleur met een bruine ondertoon. Deze kleur lijkt wat meer op de 'nude' kleur die we kennen. Het mooie eraan vind ik dat het niet echt bruin is, maar alleen een bruine ondertoon heeft. Bij echte bruine nude lipsticks vind ik dat je lippen al snel wegvallen.
 


Cool Nude
De lipstick met de roze ondertoon is 05 Cool Nude. Dit is een mooie roze kleur die vrijwel gelijk is aan mijn eigen lipkleur, maar dat een stukje mooier. Dit is echt mijn favoriet van de twee. De lipsticks zijn romig, waardoor ze gemakkelijk aanbrengen. Hij dekt erg mooi en trekt niet in de lijntjes. Doordat hij romig is laat hij velletjes ook vrijwel niet zien.

Beide kleuren vind ik echt prachtig en zijn zeker een goede aanwinst voor mijn stash. Er zijn ook een aantal lipsticks uit de nude collectie die ik echt niet mooi vind en die niet goed dekken. Dat zijn vooral de lichte kleuren.
 
Deze lipsticks zijn o.a. bij de Kruidvat verkrijgbaar voor €2,39 per stuk, wat echt niet duur is als je kijkt naar hoe goed de lipsticks gepigmenteerd zijn. Ze brengen makkelijk aan en blijven ook nog eens redelijk goed zitten.
 
Welke lipstick van Essence vind jij het mooiste?
 
 
 
 
~Liefs Sandra
 

2 opmerkingen:

  1. Dit zijn denk ik de enige 2 kleuren die ik mooi vind van de collectie. Lekker neutraal maar niet te licht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er erg leuk uit! Ik vind inderdaad de verpakkingen ook een beetje minder, maar ze zijn zo waarschijnlijk wel makkelijker terug te vinden!
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!