donderdag 30 april 2015

Action: Onyx Aromatherapie Masker

 
De laatste paar weken heb ik het erg druk gehad en vrijwel geen tijd voor mezelf vrijgemaakt. Afgelopen zondag had ik eindelijk wat me-time en pakte een maskertje erbij dat ik onlangs bij de Action had gekocht. Hier was ik erg benieuwd naar aangezien ik veel wisselende geluiden had gehoord over de maskers van de Action. Benieuwd? Lees dan even verder.

 

Verpakking

Het masker heeft een redelijk standaard verpakking. Het masker bestaat uit twee delen waardoor je twee keer met het masker kunt doen, maar van mij zouden ze het ook best in drieën kunnen verdelen. Er zit altijd zoveel product in één zakje dat je hopeloos zoveel mogelijk op je gezicht probeert te smeren en uiteindelijk alsnog veel weg kunt gooien. De twee delen kun je gemakkelijk losscheuren wat wel erg handig is .Het masker zou je ook gemakkelijk open moeten kunnen scheuren, maar dat gaat helaas niet zo gemakkelijk en heb uiteindelijk de schaar er maar bij gepakt.


GebruiksaanwijzingGeur

Het masker ruikt naar Lavendel & Jasmijn. Dat was ook wel te verwachten bij een kalmerend masker. Zelf ben ik nooit zo'n fan van Lavendel, maar bij dit masker is het gelukkig geen hele sterke lucht. Ik had het heel chemisch verwacht, maar ook dat was gelukkig niet het geval.
Mijn huid voor het aanbrengen van het masker


Ervaring

Het masker aanbrengen vond ik niet zo fijn. Het masker is redelijk dun en daardoor druipt het snel van je gezicht als je een grote klodder aanbrengt. Ik breng namelijk altijd een grote klodder op bijvoorbeeld mijn voorhoofd aan en smeer dit vervolgens uit. Bij dit masker moest ik oppassen dat het er niet gelijk weer afviel. De structuur van dit masker is een beetje vergelijkbaar met reinigingsmelk en is dus redelijk vloeibaar. Als je dat eenmaal doorhebt breng je gewoon wat minder aan. Hierdoor heb je nog wel erg veel product over, wat ik altijd erg zonde vind. Je kunt dit masker dus gerust aanbrengen samen met je moeder, vriendin of zus, want er zit echt veel teveel in één zo'n portie.

Na het aanbrengen moet het masker zo'n 10-15 minuten blijven zitten. Dit was makkelijk vol te houden. Het masker voelt fijn aan op je gezicht en ook de geur is maar lichtelijk aanwezig. Het voelt lekker fris en het ontspant ook zeker. Al weet ik niet of dat nu door het masker komt of puur het feit dat je lekker even een momentje voor jezelf neemt.

Het kwartier was zo voorbij en het was dus weer tijd om het masker af te spoelen. Dit vind ik altijd het vervelendste klusje en dat houdt me zelfs soms tegen om een maskertje op te doen. Het liefste gebruik ik daarom ook peel-off maskertjes.

Het voordeel van dit masker is wel dat het door de dunne structuur ook gemakkelijk af te spoelen is. Normaal gesproken moet ik mijn washandje wel een aantal keer schoonmaken wil ik alles van mijn gezicht krijgen, maar bij dit masker was dat niet nodig. Mijn huid voelde heerlijk soepel en zacht aan en het leek wel alsof mijn poriën een stuk minder zichtbaar waren. Ook was mijn gezicht een stuk minder vet en zag het er zelfs mat uit.

Ik ben aangenaam verrast door dit masker. Ondanks de wat dunne substantie voelt hij fijn aan op je gezicht en lijkt het ook echt nog resultaat te geven en dat voor nog geen euro. Ik ben erg benieuwd naar andere maskers van de Action, dus daar zullen ook zeker nog reviews van online komen.

Welk budgetmasker gebruik jij graag?
~Liefs Sandra 

beautybySandra

5 opmerkingen:

 1. Je hebt van jezelf al een mooie huid zeg! Niet budget maar ik gebruik graag de maskers van dr Hauschka.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oehh dit masker ga ik zeker eens uitproberen!
  Mijn favoriete budget masker is van Yves Rocher en dan het Verkoelend masker met cranberry.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke review,zelf gebruik ik graag de maskers van het kruidvat huismerk, die zijn ook lekker budget, 2 maskertjes voor 1 euro...het masker uit je artikel wil ik ook nog eens gaan proberen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik geen budget-masker(s) - ik maak wel altijd netjes mijn huid schoon voor het slapen gaan met Clarisonic.... Ik zweer d'r bij! Liefs, Eva
  www.mrsanchelon.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, dat klinkt inderdaad goed, omdat die maskers heel slecht in het daglicht staan! Zelf heb ik volgens mij ook deze nog liggen, ieder geval nog enkelen, maar je hebt mij weer hoop gegeven! Ik ga ze uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!