donderdag 11 juni 2015

Odina: Oogreinigings Lotion

 

 
Sinds ik make-up draag heb ik vrijwel altijd dezelfde (soort) make-up remover gebruikt. Niet omdat ik die persé enorm goed vond, maar omdat mijn moeder die altijd gebruikte en dat lekker makkelijk was. Een reinigingslotion had ik nog nooit gebruikt. Hoogste tijd dus om dit soort reiniger ook eens te proberen. Benieuwd? Lees dan even verder.

Zelf gebruik ik altijd een reinigingsmelk van Nivea. Deze ruikt erg lekker en haalt je make-up er prima af. Het enige nadeel is dat dit een melk is en het dus een vettig laagje achter laat. Dit is niet erg in de winter als je huid al wat droger is, maar in de zomer loop ik liever niet rond met een enorm glimmend gezicht.
 
 
Het product
 
Ik heb gekozen voor de roze variant. Deze is voor niet-waterproof make-up. Er is ook een variant speciaal voor waterproof make-up, maar aangezien ik dat vrijwel niet draag leek me die te 'agressief'.
 
Het product heeft een redelijk basic verpakking. Hij is lichtroze van kleur met een donkerroze opdruk. Aan de bovenkant zit een dop die de opening afsluit. De opening zelf vind ik redelijk aan de grote kant. Hij lijkt misschien niet erg groot, maar doordat het product erg vloeibaar is heb je al snel veel op je wat je zitten.
 
 
De Ingrediënten
 Het gebruik

Oepss, excuses voor mijn nagels :)
De lotion zelf is erg vloeibaar. Ik heb daar erg aan moeten wennen aangezien een melk altijd redelijk dik is qua substantie. Dit doet me een beetje denken aan een tonic. Dit terwijl ik bij een lotion toch een wat meer gelly substantie zou verwachten. Hierdoor zal hij ook niet zo heel erg zuinig in gebruik zijn, maar dat is niet erg gezien de prijs.

 
 
Het product heeft een hele subtiele geur die je vrijwel niet ruikt, dit doordat er geen parfum aan toegevoegd is. De lotion zorgt ervoor dat je je make-up gemakkelijk kunt verwijderen. Het voelt in eerste instantie een beetje onwennig omdat het lijkt alsof je met wat water het probeert weg te poetsen, maar het product doet zeker zijn werk.
 
 Het haalt je make-up er zo goed als helemaal af, zorgt er niet voor dat je huid rondom je ogen geïrriteerd raakt en laat geen vettig laagje achter. Daarnaast zie je ook vrijwel geen wimpers terug op het watje, wat ik ook erg belangrijk vind.
 
Over deze reinigingslotion ben ik eigenlijk erg tevreden. Het werkt prettig, laat geen vet laagje achter en verwijdert je make-up grotendeels. Zo hier en daar zit dan misschien nog een klein restje mascara, maar als je kijkt naar de prijs- kwaliteitverhouding ben ik erg verrast. Deze lotion is van het merk Odina en is verkrijgbaar bij de Action voor € 0,99.

Wat voor soort reiniger gebruik jij het liefste voor je make-up?
~Liefs Sandra

beautybySandra

2 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!