maandag 6 juli 2015

SPAM YOUR BLOG!

De laatste spam your blog is alweer een tijdje geleden. Ook ik weet hoe lastig het is om mensen kennis te laten maken met je blog en om je bezoekersaantallen te laten groeien. Daarnaast vind ik het ook onwijs leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Laat dus zeker even een reactie achter onder dit artikel!
 
Onder dit artikel kun je een reactie achter laten. Als je een eigen blog hebt lijkt het me leuk als je even kort vertelt wie je bent en waarover je blogt. Je bent natuurlijk vrij in wat je achter wilt laten, maar zo kom ik wat meer te weten over mijn bezoekers en kunnen mijn bezoekers, en ik natuurlijk, ook nieuwe blogs ontdekken.
 
Ik zou het wel leuk vinden als je mijn blog volgt op Bloglovin, als je dat nog niet doet. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe artikelen.
 
 
Ik ben heel erg benieuwd naar alle reacties!
 
 
 
 
~Liefs Sandra
 
Follow

3 opmerkingen:

 1. Hoi! Leuk dat we mogen spammen.

  Ik ben Melissa en samen met mijn nichtje Floor blog ik op http://bloggincousins.blogspot.nl/. Ik blog vooral over make-up, maar Floor blogt liever over lifestyle en verzorging. Beiden zijn wij 17 jaar. Ik blog nu bijna 3 jaar, waarvan nu 2 jaar met Floor.

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. sofiekatelijne.be -> online sinds nog maar een paar dagen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hooi! Ik ben Uma. Ikzelf heb ook een blog en die kun je vinden onder de naam umaantheunisse.wordpress.com. Ik blog over eigenlijk alles wat mij interesseert. Het is dus heel afwisselend waarover mijn blogs gaan.
  Ik hoop dat je een kijkje gaat nemen op m'n blog! Ik vind jouw blog in ieder geval superleuk! 💋

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!