donderdag 18 april 2013

Update


Zoals jullie misschien wel weten zit ik dit jaar in mijn examenjaar. Afgelopen anderhalve week had ik tentamenweek waar ik al mijn tijd echt in moest steken, want ik moet en zal slagen dit jaar. Dit is ook de reden waarom ik geen artikelen heb kunnen schrijven tot mijn spijt. Ik vind mijn blog echt onwijs leuk en baal ervan dat ik er niet meer zoveel tijd aan kan besteden, maar na mijn examens zal ik weer volop gaan bloggen. Gisteren had ik mijn laatste 2 toetsen en heb ik mijn tentamenweek afgesloten met allemaal voldoendes (op 1 na die ik ga herkansen) en met als hoogtepunt een 9.1 voor mijn m&o tentamen.

Over twee weekjes heb ik vakantie en daarna beginnen de examens. Ik ben zelf best wel zenuwachtig, ik ben nou eenmaal een stresskippie waar ik zelf ook niks aan kan doen. Gelukkig heb ik sinds kort kalmeringstabletten van de dokter gehad. Vorige tentamenweek heb ik van de stress heel de week amper wat gegeten en wat ik gegeten had bleef er ook niet in zeg maar. Ik ben in die week 3 kilo afgevallen... Mijn moeder vond dat het zo niet meer ging en nu heb ik dus kalmeringstabletten van de dokter gekregen. Afgelopen weken heb ik die geprobeerd en die werken gelukkig! Nu kan ik dus ook een stukje rustiger mijn examens ingaan.

Ik kan echt niet wachten totdat de examens voorbij zijn en ik heerlijk op vakantie ga. En natuurlijk aan mijn nieuwe school beginnen. Daar heb ik echt zoveel zin in, want heb het echt gehad op deze school. Over een kwartiertje moet ik weer naar school toe. Een lekker nutteloos dagje. Vanmiddag ga ik weer hard aan de slag voor mijn blog dus jullie kunnen van de week weer een paar artikelen verwachten! Zouden jullie het trouwens leuk vinden als ik een shoplog op zou nemen?


~Liefs Sandra

1 opmerking:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!