zaterdag 1 juni 2013

Marrakesh Kahm Daily Smoothing Treatment Mijn haar is best wel lastig. Als ik het föhn wordt het altijd erg snel pluizig wat ik er ook in smeer. Ook is föhnen niet al te best voor mijn haar en daarom laat ik het vaak door de lucht drogen. Hierdoor krijg ik enorm veel slag in mijn haar wat ik zelf wel mooi vind, maar ook ik heb liever soms wat stijler haar. Toen ik dit product ontving om te testen was ik heel erg benieuwd. Het belooft namelijk je haar glad te maken en goed te verzorgen. Ik was erg benieuwd naar het effect van dit product. Jij ook? Lees dan even verder.Zoals je op de verpakking van deze sample kunt zien beloven ze dat je haar heel erg stijl wordt. Aanvankelijk was ik heel erg sceptisch, want zoals je kunt zien is het bovenste plaatje een hele andere vrouw dan degene op het onderste plaatje. Toch was ik erg benieuwd en wilde dit graag proberen.

De ingrediënten en gebruiksaanwijzing

Gebruik & resultaat

Op de verpakking staat dat je maar een paar druppels nodig hebt en dat is ook echt zo. Met deze sample heb ik echt lang kunnen doen. Laat staan als je het hele full-size product koopt. Ik heb eerst mijn haren gewassen, wat op laten drogen en daarna dit product verdeeld over mijn haar. Mijn haar voelde gelijk al enorm zacht aan. Wauw, ik was nu al enthousiast over dit product en had het resultaat nog niet eens gezien als mijn haar opgedroogd was.

Ze raden aan dit product te gebruiken samen met bijvoorbeeld een föhn dat heb ik niet gedaan. Ik heb voor de rest niks met mijn haar gedaan en gewoon op laten drogen. Ik was benieuwd of het zonder föhn ook zou werken. Als je een föhn en een borstel gebruikt föhn je het namelijk al redelijk snel glad en ik wilde het effect van enkel dit product zien.

Na een paar uur gewacht te hebben was mijn haar eindelijk opgedroogd. Ik was echt verbaasd over het resultaat. In vergelijking met normaal was het echt heel erg stijl! Het was niet zo stijl als met een stijltang, maar ik ben ervan overtuigd dat als ik mijn haar met een föhn en een borstel had droog geföhnd dat het dan wel zo stijl zou zijn.
Zo zag mijn haar eruit toen het net opgedroogd was. Nadat ik er een paar keer met mijn handen doorheen was gegaan zat het echt perfect en was het heel erg stijl.

De verpakking belooft ook dat het zo stijl blijft totdat je het opnieuw gaat wassen. Dit was ook echt het geval. Het leek wel elke dag stijler te worden. Ik heb 3 dagen met heel stijl haar rondgelopen en toen moest ik het echt wassen. Dit product maakt dus waar wat op de verpakking staat en dat is zeldzaam bij producten.

Ben je op zoek naar een product dat je haar stijl maakt zodat dat je aan de slag moet met een (dure) stijltang? Dan raad ik je dit product zeker aan. Het kost €16.95 en is verkrijgbaar in de webshop van John Beerens.
~Liefs Sandra3 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!