donderdag 25 juli 2013

Essence stay matt lip cream: Soft Nude, Velvet Rose & Smooth Berry



Een tijdje geleden kwam Essence met de stay matt lip creams. Heel veel blogs schreven er positief over. Ik wist alleen nog niet of het wel iets voor mij zou zijn. Toen ik in de winkel kwam en zag dat ze maar twee euro kosten besloot ik er een mee te nemen. Ik had namelijk in mijn hoofd dat ik dan wel Velvet Rose zou willen hebben. Drie keer raden waarmee ik thuis kwam... Soft Nude. Ik had verkeerd gekeken en per ongeluk de verkeerde meegenomen. Toch was ik gelijk fan van deze mooie nude kleur. Ik besloot om ook gelijk Velvet Rose en Smooth Berry te halen. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.

03 Soft Nude
Dit is de meest bruine kleur van de drie. Hij doet zijn naam eer aan want het is echt een prachtige nude kleur.

01 Velvet Rose
Het kleurtje dat ik vanaf het begin af aan wilde kopen was Velvet Rose. Een mooi oudroze kleurtje. Dit is een kleurtje dat naar mijn mening iedereen mooi zal staan.

02 Smooth Berry
Dit is echt een heftig kleurtje. Echt een bessenkleurtje zoals de naam al zegt. Mij staat dit kleurtje niet zo mooi, maar het handige van deze lip cream is dat je het erg makkelijk te mengen valt. Hiervoor heb ik hem al erg vaak gebruikt. Zo kun je met bijvoorbeeld twee van deze lipcreams veel verschillende kleuren maken door van de ene kleur meer te gebruiken dan van de andere kleur.

De swatches



 Van boven naar beneden: Smooth Berry, Velvet Rose, Soft Nude.


 
Mijn lippen zonder iets

Mijn lippen met Velvet Rose

Mijn lippen met Soft Nude

 Mijn lippen met Smooth Berry

Mijn lippen zijn momenteel heel erg kapot. Daarom zie je bij de laatste swatch ook al die velletjes. Normaal gesproken zie je ze amper doordat deze lipcreams zo romig zijn. Op de onderste foto heb ik een dunner laagje aangebracht omdat de kleur anders heel erg heftig zou zijn. Voor de rest blijft deze lipcream goed zitten. Een hele avondmaaltijd overleeft hij niet, maar voor €2.00 breng ik graag nog een nieuw laagje aan.



Ik ben erg tevreden over deze lip cream van Essence, wat zijn jouw ervaringen met deze lip cream?




~Liefs Sandra



4 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!