zaterdag 20 juli 2013

No7 Smoky Rose QuadEen paar weken geleden was ik met een vriendin in Zeeland voor Concert At Sea. Dat was echt onwijs leuk. Toch besloten we een middag nog te gaan winkelen. We kozen voor Zierikzee omdat dat dichtbij was. Dat hadden we beter niet kunnen doen, want echt winkelen kan je daar niet. We waren dus al snel uitgekeken op alle winkels. Toen kwamen we terecht bij een winkeltje dat No7 verkocht. Zelf had ik al wel eens van dit merk gehoord, maar ervaring hiermee had ik nog niet. Ik besloot om twee oogschaduw palettes mee te nemen, dit omdat ik niet kon kiezen. Vandaag het review van het eerste palette. Benieuwd? Lees dan even verder.


De verpakking

Met de verpakking ben ik echt tevreden. Het is een goed stevig doosje wat makkelijk open en dicht gaat, maar niet te gemakkelijk. Verder vind ik het zwarte doosje in combinatie met de gouden strepen erg mooi. Dit terwijl zo'n combinatie soms wel wat goedkoop over kan komen.


De IngrediëntenDe swatchesDe kleuren die in dit palette zitten zijn vooral paarse kleurtjes. Er is een lichtroze kleur met daaronder een mooie glitterige highlighter. Daarnaast zit een licht paarsige kleur met daarboven een prachtige enorm donkere paarse kleur. Hij is zo donker dat je bijna niet ziet dat het een paarse kleur is, maar eerder lijkt op zwart.


Zoals je kunt zien zijn de kleuren heel erg goed gepigmenteerd en zit er in elke oogschaduw een prachtige glans. Vooral de tweede kleur van boven heeft een hele mooie gouden glitter. De pigmentatie is veel beter dan ik verwacht had. Dit product is ook hypo allergeen wat betekent dat de kans op allergische reacties erg klein is. Zelf heb ik hier nooit last van, maar voor degene die een product zoekt dat hypo allergeen is en ook nog eens goed gepigmenteerd is dit zeker een aanrader.


Ik ben erg tevreden over dit product en zou graag wat meer producten van dit merk willen aanschaffen. Het product is redelijk goedkoop. Voor dit palette betaalde ik namelijk maar €5.95 wat ik zeker niet duur vind voor zulke goede kwaliteit en luxe verpakking.
~Liefs Sandra
5 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!