zaterdag 17 augustus 2013

Nagellakstash opruimen


Na de filmpjes van Mascha gezien te hebben kon ik het niet laten en besloot ik mijn nagellakjes eens uit te zoeken. Echt heel veel nagellak heb ik niet omdat ik het niet zoveel gebruik en zonde vind om heel veel steeds weg te moeten gooien omdat ze stroperig zijn. Toch had ik nog wel een aantal lakjes in mijn kast staan waar ik mijn nagels niet meer mee lakte en die ook niet meer goed waren. Benieuwd? Lees dan even verder.


Dit is een foto van al mijn nagellakjes voordat ik begon met opruimen. Het zijn er niet onwijs veel, maar zoals ik al vertelde gebruik ik toch maar een aantal kleurtjes en doordat ik nu een aantal keer in de week in de kas werk heeft het niet veel zin om mijn nagels te lakken.


En dit is hoe groot mijn nagellakstash na het opruimen is. Er zijn best wel wat lakjes die ik weggegooid heb. Een aantal lakjes die hier tussen staan gebruik ik eigenlijk niet, maar zolang ze nog goed zijn bewaar ik ze voor het geval ze nog een keer van pas komen.

Hier zie je de nagellakjes die ik weggegooid heb. Deze lakjes heb ik al best wel lang en zijn of bijna op of helemaal stroperig geworden. Misschien dat dat kan komen doordat ik op zolder slaap en het daar altijd best warm wordt. 

Normaal heb ik een hekel aan opruimen, maar nu dit weer uitgezocht is vind ik het toch wel fijn dat ik niet meer na hoef te denken als ik een nagellakje pak en dat ik alles wat nu in de kast staat gewoon kan gebruiken. 


Houden jullie weleens een grote schoonmaak tussen je beautyspulletjes?
~Liefs Sandra5 opmerkingen:

 1. Ik moet ook snel mijn stash opruimen, mooie lakjes heb je trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooie lakjes heb je! Een veel zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lakjes. (: Mijn stash zit inmiddels al weer aan de ca. 400 lakken, dus ik ga er maar even niet aan beginnen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb mijn stash ook opgeruimd door mascha, heb er ook een filmpje over gemaakt :) https://www.youtube.com/watch?v=R30dbv2d2fg

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!