woensdag 21 augustus 2013

Sebastian Potion 9 - styling treatment
Een tijdje geleden ontving ik dit product om te testen. Het merk kende ik nog niet en ik was erg benieuwd naar de werking hiervan en wat voor een product het eigenlijk was. Dit product zou je haar moeten verzorgen en is tegelijkertijd een styling-product. Benieuwd naar wat het voor mijn haar doet? Lees dan zeker even verder.


De verpakking

De verpakking is redelijk simpel, maar toch erg mooi. Het is een mooie witte huls met één klein vormpje erop. Verder zijn de letters grijs en valt Potion 9 erg goed op doordat het in een rood/oranje kleur is afgebeeld. Deze verpakking bevat 150 ml wat ik best veel vind aangezien ik maar een druppel ter grote van een 10 à 20 eurocent-muntje per keer gebruik. Het heeft ook een heel makkelijk pompje waardoor je het goed kunt doseren.


De ingrediëntenDe werking

Mijn haar is na mijn werk altijd erg pluizig en voelt heel raar aan. Dit komt door de vochtigheid in de kas en het verschil met daarbuiten. Vaak moet ik mijn haar daarna gelijk wassen aangezien het er niet verzorgd meer uitziet. Ik besloot dit product aan de ultieme test te onderwerpen en te kijken hoe mijn haar er na het gebruiken van dit product uit zou zien.


Hier zie je mijn haar na het werken. Zoals je ziet pluist het best erg en ziet het eruit alsof je zo uit bed komt zonder je haren te borstelen. Het borstelen helpt ook niet aangezien ik best veel slag in mijn haar heb en het er dan helemaal ontploft uit ziet.


Dit is mijn haar na het gebruik van Potion 9. Over het resultaat ben ik echt heel erg tevreden. Mijn haar voelt weer lekker glad aan en het pluist helemaal niet meer. Het product zelf is trouwens ook oranje net als de letters waarin Potion 9 op de verpakking staan. Erg leuk gedaan. Ik had het heel olieachtig verwacht, maar dat was het helemaal niet. Wat wel prettig is, want ik heb het idee dat mijn haar van olie altijd sneller vet wordt of er vet uitziet. Het product zelf ruikt trouwens echt heerlijk. Dit is absoluut de lekkerste geur die ik ooit bij een haarproduct geroken heb!Sebastian Potion 9 is verkrijgbaar bij de webshop John Beerens in drie verschillende maten. 50 ml voor €10.48, 150 ml voor 22.40 en 500 ml voor €57.84 dit is voor de grootverbruikers onder ons, maar ik denk dat je daar echt eeuwig mee doet. Zelfs met een verpakking van 50 ml kun je een hele tijd vooruit.~Liefs Sandra


5 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!