dinsdag 17 september 2013

Herft TAG

bron
De herfst begint er weer aan te komen. Vandaag vond ik het al erg koud en trok voor het eerst na een heerlijke zomerperiode mijn winterjas uit de kast. Het was zo'n verandering dat ik de hele dag met de kaartjes van de stomerij er nog aan heb gelopen. Bij Teske kwam een hele leuke tag voorbij en het leek me leuk om deze tag ook te beantwoorden. Benieuwd naar de vragen en naar mijn antwoorden? Lees dan even verder.


1. Wat is het leukste aan de herfst?
Het allerleukste aan de herfst vind ik dat er weer nieuwe collecties aan kleding in de winkel liggen. Ik kan niet wachten om mijn kledingkast weer flink aan te vullen. Ook vind ik de herfst altijd een gezellig sfeertje geven. Het wordt allemaal toch wat kouder, waardoor je sneller binnen lekker de warmte op zal zoeken.

2. Wat is je favoriete drankje?
Natuurlijk kan warme chocomel met slagroom niet ontbreken. Toch zal ik vaker aan een kop koffie zitten. Thee zal je mij niet zo snel zien drinken, omdat ik het echt niet lekker vind. Ik drink het alleen als ik er bij mensen echt niet onderuit kan komen, maar dat is vrijwel nooit.

3. Wat is je favoriete kaars?
Ik ben niet echt iemand die een favoriete kaars heeft. Kaarsen in het algemeen vind ik altijd wel erg gezellig. Het maakt me dus eigenlijk niet uit wat voor soort kaars, als er maar een kaarsje brand.

4. Wat is je beste lipstick?
Als het weer wat kouder wordt krijg ik altijd een wat onzuivere huid. Mijn huid moet heel erg omschakelen en ik krijg hier en daar best wel wat rode plekjes op mijn gezicht. Doordat ik normaal bijna nooit foundation draag, kies ik in de winter altijd voor een redelijk nude kleur. Als ik voor een opvallendere kleur zou gaan zouden mijn onzuiverheden nog meer opvallen omdat het dan juist geaccentueerd wordt. Mijn favoriete kleuren zijn bijvoorbeeld Hey Nude van Catrice of Creme Cup van Mac.

5. Hoe ga je je huid verzorgen?
Mijn huid probeer ik altijd zoveel mogelijk te hydrateren. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit vaak ook vergeet. Ik probeer regelmatig bodylotion te gebruiken en smeer mijn gezicht gewoon goed ik met een voedende dagcrème.
 
6. Wat zijn je favoriete kleuren voor op je ogen?
In de herfst (en eigenlijk ook daarbuiten) gebruik ik heel erg graag bruin en groentinten. De combinatie van bruin en groen vind ik echt prachtig. Als ik even gauw een ooglook moet maken dan kies ik vaak voor deze kleuren. Je hebt heel weinig kleuren nodig om toch een prachtige ooglook te maken.

7. Naar welke band/zanger luister jij het liefste?
Er is niet echt een band waar ik specifiek naar luister. Ik zet altijd gewoon de radio aan op Q-music of 538. Ik luister dus eigenlijk de muziek die op dat moment in de top 40 staat.

8. Wat is je favoriete outfit?
Het allerliefste trek ik dan een grote roze trui aan met een leerachtige broek. Het zit lekker en is ook nog eens warm.
 
9. Wat ga je jezelf cadeau doen deze herfst?
Ik zou heel graag nog een paar mooie zwarte leren laarzen willen. Alleen heb ik nog steeds geen leuke kunnen vinden.
 
10. Wat is je favoriete plaats om te zijn?
Het allerliefste zit ik gewoon lekker op de bank onder een kleedje met mijn vriend, heerlijk een filmpje kijken met kaarsjes en iets te eten erbij.
 
 
 
Dit was de tag alweer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Hebben jullie nog leuke ideeën voor artikelen? Laat het dan zeker even weten.
 
 
 
 
~Liefs Sandra


4 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!