donderdag 5 september 2013

Miss Sporty lipsticks

 

Gisteren schreef ik een artikel over twee oogpotloden van Miss Sporty. Hier was ik erg tevreden over. Ze waren goed gepigmenteerd, zacht en bleven lang zitten. Vandaag heb ik voor jullie weer een review over producten van Miss Sporty. Dit keer zijn de lipsticks aan de beurt. Iedereen kent de lipsticks van Miss Sporty wel. Ze zaten altijd in een blauwe huls, maar dit is sinds kort veranderd. De lipsticks zijn in een ander jasje gestoken. Of de lipstickkleuren zelf ook nieuw zijn durf ik niet te zeggen, maar ik nam twee mooie kleurtjes mee. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.


De verpakking

De verpakking vind ik wel oké, maar niet geweldig. De zwarte hulzen met het venstertje waar je de kleur ziet vind ik wel erg leuk bedacht. Zoals je op de foto's al ziet zit er standaard een soort van sticker overheen die ervoor zorgt dat de lipstick dicht blijft. Dit vind ik best handig aangezien niemand graag een lipstick koopt waar een ander al mee heeft staan viespeuken. Helaas is dit ook gelijk het nadeel. Die stickers zijn zo hardnekkig dat er enorme lijmresten achterblijven als je die stickers er probeert af te halen. Het is te vergelijken met plakband alleen dan nog iets erger. Het tweede nadeel van de verpakkingen vind ik dat als je de lipstick sluit er geen *klik* is. Bij andere lipsticks klikt de verpakking dicht. Dat is helaas bij deze verpakkingen niet het geval.


De LipsticksDit is het eerste mooie kleurtje dat ik meenam: 52 Peachy Kiss. De kleur is best lastig uit te leggen. Het is naar mijn mening niet echt een koraal kleurtje, maar heeft wel iets van roze en oranje in zich zitten.  


Als tweede nam ik ook nog dit nudekleurtje mee. Het zal je dan ook niks verbazen dat de naam 22 BB Nude is. Op de foto lijkt hij heel erg bruin, maar je zult zo ook wel op de swatches zien dat het op je lippen reuze meevalt.
 
 
 
De swatchesHier zie je de swatches. De bovenste kleur is Peachy Kiss en die daaronder is BB Nude. Zoals je ziet zijn deze lipsticks een beetje transparant, maar dat vind ik juist het mooie aan deze lipsticks. Ze zijn heerlijk zacht en romig en voelen bijna als een lippenbalsem. Zo zien mijn lippen eruit als er niks op zit. Zoals je kunt zien heb ik best wel droge lippen. Dit zal je helaas ook terug zien op de foto's. Het is dus niet dat de lipstick velletjes een stuk beter laat zien, het was gewoon al echt heel erg.
 

 
 Hier heb ik BB Nude op mijn lippen. Hij lijkt niet zo goed gepigmenteerd, maar op mijn lippen zien je dat de kleur goed zichtbaar is. Deze lipstick is nu al mijn favoriet van alle nude lipsticks die ik heb! Hij voelt fijn op je lippen en blijft ook nog eens lang zitten. Het is niet zo'n nude kleur waarbij het lijkt alsof je concealer op je lippen gesmeerd hebt, maar gewoon een subtiel nude kleurtje.
 


 Dit is Peachy kiss. Aan dit kleurtje moest ik wel even wennen. Het heeft best wel veel glans en de lipsticks die je vaak tegen komt in de winkel zijn of mat of hebben een kleine glans, maar niet zoveel. Persoonlijk vind ik hele felle kleurtjes mij niet staan. Ik heb expres gekozen voor de wat zachtere en subtielere kleurtjes. Dit kleurtje heeft nog best veel kleur, maar is niet heel erg aanwezig.
 
 
Had ik trouwens al verteld dat deze lipsticks echt heerlijk ruiken? Het doet me denken aan een fruitige kauwgom. Wees maar niet bang, het is niet zo'n zoete misselijkmakende geur.
 
 
 
 
Deze lipsticks zijn te koop bij de Etos voor €2.49. Wat vinden jullie van de nieuwe verpakking van de lipsticks? Beter dan de blauwe die iedereen zich nog kan herinneren?
 
 
 
 
 
 
 
~Liefs Sandra 


 

5 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!