donderdag 19 september 2013

Tip van de dag #1


Vandaag een heel ander soort artikel dan jullie gewend zijn. Dit is een artikel dat ik schrijf wanneer er een leuke actie online komt, waarvan ik vind dat jullie die echt niet mogen missen. Vandaag een leuke actie bij Ici Paris. Benieuwd? Lees dan even verder.

Een paar dagen geleden keek ik weer eens op de website van Ici Paris. Toen ik daar keek kwam ik tot de aangename conclusie dat er momenteel een hele leuke actie was. Ik twijfelde of ik hier een artikel over moest schrijven en besloot om dit niet te doen. Een paar dagen later zag ik dat de actie nog tot 29 september duurde en vond ik dat ik dit jullie echt even moest melden, omdat het echt de moeite waard is.

Er is namelijk tot 29 september een korting van maar liefst 40% op alle lipsticks en lipglosses. Met deze enorme korting is het nog eens leuk om een luxe lipstick of lipgloss te kopen.


Bijvoorbeeld deze prachtige lipstick van Chanel die normaal €31,00 kost en nu 'maar' €18.60.
 
 Of deze lipgloss van Chanel. Deze kost normaal 26,50 en nu €15,50.

Van deze verpakking ben ik echt groot fan. Ik vind deze lipsticks echt prachtig! Deze lipstick kost normaal €31,00 en is nu tijdelijk te koop voor €18,60.
 


 
Dit waren allemaal best wel dure merken, maar natuurlijk zijn er ook wat meer betaalbare producten. Bijvoorbeeld deze lipgloss van Philosophy. Deze kost normaal €15,50 en met de korting van 40% betaal je er €9,30 voor.


Het merk Be creative make-up kende ik nog niet, maar als ik zo naar de verpakking kijk ziet het er veelbelovend uit. Deze lipgloss kost nu 7,33 in plaats van €12,21.


Hier zie je nog een lipstick van dit merk. De verpakking vind ik wederom erg mooi. Deze lipstick is afgeprijsd van €14,43 naar 8.66.Deze actie is dus nog geldig tot 29 september in alle Ici Paris finialen en op de website. Laat vooral even weten of jullie gebruik gaan maken van deze actie. Zelf ben ik er nog niet helemaal over uit. Ik twijfel heel erg of ik een lipstick van Chanel zou kopen, maar als het zover is zal er zeker een review van online komen.
~Liefs Sandra

1 opmerking:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!