zaterdag 19 oktober 2013

Diary #4

Wat vloog deze week snel voorbij zeg. Dit komt waarschijnlijk ook omdat ik vakantie heb, maar voor ik het wist was het alweer weekend. Ik heb deze week niet zo heel veel bijzonders gedaan, op werken en leren na. Ik vrees dus dat deze foto's niet zo heel erg interessant zijn. Toch wil ik het graag laten zien. Benieuwd naar mijn week? Lees dan even verder.

Standaard op zondag: versgeperste sinaasappelsap. Het ziet er hier misschien een beetje raar uit, maar ik moest nog roeren. Dit gebeurt er dus als je sinaasappelsap even in de koelkast laat staan. (Ik moest zo nodig uitslapen) Als je roert is er trouwens niks mis mee :) Nog steeds net zo lekker.

Helaas staat mijn vakantie in het teken van leren...


Ik doe mijn best om veel te drinken. Natuurlijk wel met iets lekkers erbij. Deze gevulde speculaas vind ik echt zooo lekker!

Een of andere jongen uit Tanzania voegde me toe op Facebook. Wel een beetje apart haha. Dan besef je pas hoeveel onbekenden je pagina eigenlijk kunnen lezen. Niet dat er zoveel bijzonders op staat, maar toch.

Lekker tv kijken onder mijn dekbed, omdat ik het zo koud had.

Mama verwende me en nam een frikandelbroodje voor me mee. Wauw, dat was echt lang geleden. Dit doet me echt denken aan mijn middelbare school carrière. Hier was het echt stoer om in de pauze gauw naar de AH te fietsen en terug te komen met energy & frikandelbroodjes haha.


Ik had deze week een interview voor school bij een bedrijf. Degene waarbij ik in de projectgroep zitten wisten niet waar ze moesten zijn. Ik ook niet, maar blijkbaar ben ik de enige die met Google maps overweg kan. Of het is gewoon makkelijker om een ander het op te laten zoeken. Maar goed, deze foto stuurde ik.

Er was nog een gehaktbal over van de dag ervoor. Tegen een broodje gehaktbal kan ik natuurlijk geen nee zeggen.

Mijn Onesie is binnen! Hier komt snel nog een artikel van online.

Je zal je vast wel afvragen wat je op deze foto moet zien. Helaas is het niet zo goed te zien, maar dit was de maan die op mijn beregende dakraam viel. Het bijzondere was dat alleen mijn bed enorm verlicht was. De rest van mijn kamer was echt donker. Heel apart haha.


Blegh, het wordt allemaal weer zo grauw buiten. Echt weer om lekker warm binnen te zitten dus.

Hard leren op de bank met natuurlijk mijn Onesie.

Mijn favoriete kleurtje deze week, die toch verassend goed bleef zitten.
 
 
 
Dit was mijn week alweer. Ik zal hard mijn best doen om wat interessantere foto's te maken. Hopelijk zien jullie deze volgende week terug!


Ik zou het erg leuk vinden als je zou abonneren op mijn blog. (voor degene die dat nog niet gedaan hebben) Dit doe je gemakkelijk door te klikken op het Eiffeltorentje hier rechts. Zo mis je geen nieuwe artikelen meer en het is helemaal gratis.~Liefs Sandra

 

5 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!