vrijdag 4 oktober 2013

Maybelline Color Show nagellak 215 Iced Queen

 
 
Gisteren hebben jullie in een artikel kunnen lezen dat ik flink in had geslagen bij de DA en 8 lakjes van Maybelline heb meegenomen. Ik moet natuurlijk gelijk een kleurtje proberen. Vandaag de swatches van een kleurtje dat ik zelf niet zo snel zou dragen, maar toch erg leuk vond. Ik nam hem mee en besloot hem uit te proberen. Uiteindelijk ben ik er erg blij mee en is het een kleurtje dat ik zeker vaker ga dragen. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.

Zoals ik al zei is dit geen kleurtje dat ik als eerste pakte. Normaal gesproken ga ik altijd voor de wat warmere kleuren en eigenlijk altijd rood of roze. Ik moet bekennen dat ik weinig andere kleuren in mijn stash heb zitten. Ik vond dat dat echt verandering in moest komen en nam dit mooie kleurtje mee. Dit is de kleur 215 Iced Queen. Ik bracht twee laagjes van dit lakje aan, omdat ik het altijd doe. Eigenlijk had dit lakje dat niet nodig. Na 1 laagje was de dekking al goed.


 


Het kleurtje zelf vind ik echt prachtig! Het is een hele mooie paarse kleur die erg makkelijk aanbrengt en snel droogt. Het grappige is dat ik nu ik aan het typen ben naar de foto's kijk en naar mijn nagels en ik een enorm verschil zie. In het licht is het namelijk de mooie kleur die je op de foto hierboven ziet, maar 's avonds als het donker is zoals nu lijkt het een grijzige kleur met een paars tintje. Excuus trouwens voor mijn velletjes aan de zijkant van mijn nagels, maar mijn huid eromheen is echt heel droog en helaas komt het op foto's altijd erger over dan in het echt is. Deze kleur heb ik trouwens aangebracht tussen de gel base- en top-coat van Essence. Ik vind alle nagellak zo veel mooier staan als je gelnagels hebt.
 
 
Ik ben echt heel erg te spreken over dit lakje. Het is een prachtig kleurtje dat eigenlijk na 1 laagje al goed dekte. Als je deze of een ander kleurtje wilt toevoegen aan je stash zou ik hem snel aanschaffen. Bij de DA & Kruidvat is nu een 1+1 actie. Normaal kosten ze €3,99 per stuk.
~Liefs Sandra
 4 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!