maandag 18 november 2013

Alien Thierry Mugler Eau de Parfum


Alien van Thierry Mugler is een heel bekend parfum. Zelf kreeg ik hem van mijn vriend ongeveer 1.5 jaar geleden. Om eerlijk te zijn heb ik heel erg moeten wennen aan de geur. De laatste tijd draag ik hem steeds vaker en ik begin hem nu echt heerlijk te vinden. Ik bedacht me dat ik over dit parfum nog geen artikel had geschreven, vandaar vandaag een artikel over Alien van Thierry Mugler. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

 
Zoals ik al zei vond ik de geur in het begin niet zo heel lekker. Ik vond hem echt heel erg zwaar en ik was meer van de lichtere bloemen geuren. Dit was zeker een hele verandering. Desondanks deed ik hem regelmatig op en ik begon de geur steeds lekkerder te vinden. Nu is het een geur die ik het liefste dag en nacht draag. Alien heeft een hele herkenbare duidelijke geur en dat is misschien wel de reden dat ik er zo aan heb moeten wennen.

Een aantal noten waren te vinden, maar ik denk dat dit niet alle noten zijn.
Topnoot: Jasmijn
Middennoot: hout
Basisnoot: Amber

Zelf vind ik een geur voorstellen op basis van de noten erg lastig. Als je dus tijd hebt en benieuwd bent naar deze geur, dan zou ik zeker even bij een parfumerie langs gaan.Vind je de geur van Alien lekker, maar eigenlijk veel te sterk? Dan zou ik je aanraden om de Eau de Toilette eens te proberen. In de meeste parfumerieën willen ze vaak wel een testertje voor je maken.

De prijzen:
30 ml: €56.70  hervulbaar: €66.15
60 ml: €82.80  hervulbaar: €88.20
90 ml: €101.63

De 30 en 60 ml zijn de niet hervulbare varianten. De 90 ml is wel hervulbaar. 30 & 60 ml zijn ook in de hervulbare variant verkrijgbaar. Dit zijn de prijzen die erachter staan. Dit is voordeliger als je na dit flesje een nieuwe wilt. Je kunt je hervulbare verpakking dan meenemen naar de parfumerie en zij vullen dit flesje opnieuw. Dit is een stuk voordeliger.

Deze prijzen zijn gebaseerd op de prijzen die op de website van Ici Paris staan.Wat is jouw favoriete parfum? 
 ~Liefs Sandra
 

3 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!