woensdag 13 november 2013

Outfit of the day

 
 
Afgelopen weekend had ik een etentje van mijn schoonfamilie. Ik besloot om eens een keer geen jurkje aan te trekken. Jurkjes heb ik namelijk vaak aan als ik iets feestelijks heb of als ik ga stappen. Mijn nieuwe broeken van de H&M had ik binnen en ik besloot de zwarte spijkerbroek aan te trekken. Ik probeerde geen combinatie te maken die ik vaker draag en kwam uiteindelijk op deze redelijk classy outfit (al zeg ik het zelf). Benieuwd? Lees dan zeker even verder.
 
Zoals ik al vertelde koos ik voor mijn zwarte spijkerbroek van de H&M. Deze kocht ik voor €10,00 en komt uit de vaste collectie. Ik verwachtte een matige kwaliteit en een broek die niet zo lekker zat, maar integendeel. De broek zit onwijs lekker, sluit goed aan en ik heb niet het idee dat de kwaliteit slecht is. Hierop heb ik los vallend koraalkleurig bloesje. Op de kraag zitten allemaal steentjes, wat de blouse net iets specialer maakt. De blouse is doorzichtig, vandaar dat ik er een zwart hemdje onder draag. Deze blazer hebben jullie waarschijnlijk vaker voorbij zien komen (als je mijn blog volgt). De combinatie vind ik zelf erg leuk.
 
Hemdje: H&M
Blouse: Vero Moda
Blazer: H&M
 
Zoals jullie kunnen zien is mijn huid weer redelijk aan het klieren. Dit komt altijd door mijn maandelijkse periode. Ik heb een tijdje geleden foto's gemaakt van hoe mijn gezicht eruit zag. Hierover kunnen jullie binnenkort nog wat lezen. Wat ik al wel verklap is dat ik het de komende tijd vol ga houden en eens in de zoveel tijd een update ga plaatsen. Weet je niet waar ik het over heb? Hier kun je het artikel lezen waarin het wordt uitgelegd.
 
 
 
Wat zouden jullie aan deze outfit veranderen? Of zou je het zelf überhaupt niet dragen?
 
 
 
 
~Liefs Sandra
 
 

4 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!