donderdag 12 december 2013

Horloge van hout: GreenWatch

  
 
 
Van de zomer zag je veel houten voorwerpen voorbij komen zoals zonnebrillen. Het merk GreenWatch kwam met een leuke variant hierop, namelijk een houten horloge. Deze horloges worden met de hand gemaakt en zijn daarom uniek.  Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

Deze horloges zijn van Esdoornhout, Bamboo of Ebbenhout gemaakt. Zoals ik al zei worden ze met de hand gemaakt en omdat elk stuk hout anders is, is het dus ook een uniek product. De horloges zijn verkrijgbaar in drie verschillende versies. Het hout wordt ook met zorg geselecteerd. GreenWatch werkt samen met Plant a Billion Trees. Deze organisatie plant voor elk horloge dat verkocht wordt een nieuwe boom in Brazilië. Dit is veel meer dan ze gebruiken voor één horloge en dragen dus bij aan het behouden van bossen.
Deze horloges komen in een mooie houten verpakking. Wat ik er erg leuk uit vind zien. De prijs van deze horloges is €50,00 en dat is inclusief verzendkosten. Dit is dus zeker niet duur aangezien de horloges ook handgemaakt worden. Verder wordt jouw uitgekozen horloge binnen 2 werkdagen verzonden. Je kunt hem dus lekker snel gaan dragen.
 
De campagnefoto's zijn echt prachtig en ik moest deze foto wel even laten zien. De achtergrond is echt prachtig. Het jammere vind ik wel dat je niet kunt zien dat het model een houten horloge aan heeft, maar je kunt wel zien dat ze zich inzetten voor het milieu.
 
Deze horloges vind ik echt heel erg leuk. Eens wat anders dan de 'normale' horloges. Ze zijn te bestellen via de website van GreenWatch.
 
~Liefs Sandra

 

5 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!