zaterdag 18 januari 2014

Canon 1100D


Jaaaa eindelijk is het zover. Nooit geen lelijke foto's meer en nooit meer uren achter elkaar foto's maken zonder dat er maar één lukt. Zoals ik al had verteld wilde ik een camera gaan kopen. Toen ik voor mezelf zeker wist welke ik wilde sprong ik in de auto richting de Mediamarkt. Helaas hadden ze hem daar niet meer op voorraad en ging ik zonder camera weer naar huis. Dan maar bestellen! Gelukkig was hij online nog wel verkrijgbaar en de volgende dag was hij al binnen. Benieuwd naar de foto's? Lees dan even verder.

 
Ik heb de Canon 1100D besteld en de EF-S 18-55mm DC lens. Ik ben er echt onwijs blij mee en ben al druk aan het oefenen geweest. De onderstaande foto's vind ik echt heel goed gelukt! En dan nog te bedenken dat deze foto's 's avonds gemaakt zijn terwijl het al hartstikke donker was.
 

Vanaf nu zullen alle foto's bij artikelen dus gemaakt worden met mijn nieuwe camera. Behalve de diary's omdat ik deze camera niet overal naartoe ga slepen. Ik ben echt heel erg blij met mijn camera en zal zeker met veel meer plezier foto's gaan maken voor mijn artikelen.
 
 
 
 
~Liefs Sandra
 
 

1 opmerking:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!