zondag 12 januari 2014

Herra Hair Care

Dit merk schijnt een erg bekend merk in de UK te zijn. Zelf kende ik dit merk nog niet en was erg benieuwd naar wat het precies was. Dit product is namelijk een haarverzorgingsproduct, haarparfum, vrouwenparfum en een mannenparfum tegelijk. Benieuwd naar dit product? Lees dan zeker even verder.

History
 
James Davis is de oprichter van dit merk. Hij wilde een luxe haarverzorgingsproduct op de markt brengen dat zou zorgen voor een revolutie in de haarindustrie. In 2010 brak een periode van 2 jaar aan wat vooral bestond uit onderzoek en ontwikkeling. In 2012 werd het merk en product geïntroduceerd en inmiddels wordt het al in 8 verschillende landen verkocht. Davis wilde een product op de markt zetten dat het haar beschermd tegen uv, verontreiniging, airconditioning en rook. Het product moest ingrediënten bevatten die echt iets voor het haar zouden doen. Bij de ontwikkeling van het product was ook een geurexpert betrokken. Diegene was vroeger haarexpert voor Chanel en heeft een heerlijke geur voor dit product ontworpen. Achter de naam zit ook een leuk verhaal. Herra is afgeleid van Hera. Hera is de Griekse godin van Beauty & Geur.
 
 
Het product

Dit haarverzorgingsproduct is een product dat ik nog nooit eerder gezien heb. Het is dus erg uniek. Het verzorgt en beschermt je haar tegen invloeden van buitenaf en tegen hitte zonder het vet te maken. Verder heeft dit product een heerlijke geur. Het leuke is dat deze geur bij iedereen anders is. Je hebt dus altijd een uniek product dat je haar goed verzorgt en heerlijk laat ruiken. Doordat dit product je haar niet vet maakt of een olielaagje achterlaat kun je dit product ook goed als parfum gebruiken. Het grappige is dat dit product bij een vrouw heerlijk vrouwelijk ruikt en je bij een man juist een stoere mannelijke geur ruikt.


Dit unieke product is binnenkort ook verkrijgbaar in Nederland via de Webshop van John Beerens. Het zal €30,00 gaan kosten voor 50 ml, maar als je bedenkt dat het zowel een parfum als een haarverzorgingsproduct is, is dat zeker niet duur.


Waren jullie al bekend met dit merk?~Liefs Sandra

 

2 opmerkingen:

  1. Ik was nog niet bekend met dit merk maar het lijkt me wel een heel goed product! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende dit merk nog niet, maar ben nu toch wel erg benieuwd

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!