zaterdag 25 januari 2014

Swatches Maybelline Color Show Nagellak: Coral Craze
Dit prachtige lakje van Maybelline heb ik alweer een tijdje in mijn bezit, maar nog amper gedragen. Toen ik mijn nagels er weer een keer mee lakte zag ik dat het wel een heel erg mooi koraal kleurtje is en sindsdien heb ik niets anders meer gedragen. Ik wil jullie graag laten zien wat voor een mooi lakje dit is. Lees dus zeker even verder.

Dit is een lakje uit de Color Show lijn van Maybelline. Het heeft de naam Coral Craze gekregen en bevat 7 ml. Dit is niet heel erg veel, maar hierdoor kon Maybelline deze nagellakjes goedkoper maken. Ze kosten namelijk maar €3,99. Deze kleur is (zoals de naam al zegt) een prachtig koraal kleurtje. Als het wat donkerder is neigt hij meer naar oranje toe, dus overdag vind ik hem op zijn mooist.

Mijn nagels zijn helaas in niet al te beste conditie, maar dit verhult de nagellak redelijk goed. Deze nagellak lakt erg gemakkelijk en is redelijk goed gepigmenteerd. Met twee laagjes is dit lakje al helemaal dekkend. Het viel me op dat deze nagellak op beide foto's net gellak lijkt, terwijl dat niet zo is. Dat is dus zeker ook een pluspunt. Het lakje blijft best lang zitten en dat ik bij mij iets nieuws. Normaal gesproken chipt de nagellak na 1 dag al en kan ik weer overnieuw beginnen.


De kleur van dit lakje vind ik echt geweldig! Dus als je nog een koraalkleurig nagellakje zoekt, dan zou ik je deze zeker aanraden.
~Liefs Sandra


2 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!