vrijdag 7 maart 2014

Internationale vrouwendag vieren met John Beerens


8 maart is de internationale vrouwendag. Vaak gaan zulk soort dagen aan je voorbij zonder dat je het door hebt. John Beerens wil hier wel bij stilstaan en heeft een aantal hele leuke kortingsacties. De kortingen zijn zo hoog dat ik jullie hiervan op de hoogte wilde stellen. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

Als je deze week voor meer dan €19,95 aan Orly nagellak bestelt bij John Beerens, ontvang je gratis de Nail Defense van Orly. Dit is een nagellak die bedoeld is om je nagels sterker te maken. Ook is deze nagellak een goede basis voor onder andere lakjes.
Alleen deze week is er een korting van 30% op de CHI Keratin Treatment Intro Kit. Deze kit bevat een shampoo en conditioner van 350 ml, een leave-in conditioner van 177 ml en de silk infusion van 59 ml.  Deze kit is leuk verpakt en ook nog een voordeliger dan dat je deze producten allemaal los koopt. Deze kit kost momenteel €41.16 i.p.v. €48,80.
 
 
Ook een aantal CHI stijltangen zijn flink afgeprijsd. Bijvoorbeeld deze CHI G2 stijltang die van €280,- voor €149,- is afgeprijsd. Dit is bijna 50%! Als je op zoek bent naar een goede stijltang of krultang, dan zou ik zeker even kijken.

Pupa heeft wat mij betreft een van de betere mascara's. Deze mascara's zijn nu verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, wat ideaal is voor de zomer. Alle Pupa Vamp mascara's zijn nu verkrijgbaar voor maar €15,75.
 
 
Vinoderm is voor mij een onbekend merk, maar naar wat gelezen te hebben schijnen dit hele fijne producten te zijn. Ze zijn wel redelijk prijzig, maar met deze kortingsactie zijn ze zeker heel aantrekkelijk geprijsd. Er geldt namelijk een korting van 1+1 gratis op alle producten van Vinoderm en bij aankoop van 1 product van de Essential, Detox of Anti Ageing lijn van Vinoderm ontvangt je ook nog eens een fullsize Cleansing Vinoderm product gratis.
 
 
Deze kortingen zijn echt enorm! Ga jij gebruik maken van de kortingen?
 
 
 
 
 
 
~Liefs Sandra 

 

1 opmerking:

  1. Fijne acties! Zelf ben ik alleen momenteel op een no-buy! Dus mag van mezelf even niks kopen, wel erg moeilijk, vooral met zulke leuke deals <3

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!