maandag 10 maart 2014

Maybelline Color Show nagellak 352 Downtown Red


Rode nagellak vind ik altijd al erg mooi. Toen ik dit donkerrode lakje een tijdje geleden kocht wist ik niet helemaal of het mijn ding was en heb hem na één keer gebruiken in de kast laten staan. Toen ik hem onderlaatst weer zag staan, besloot ik om hem weer eens te gebruiken en ik ben nu helemaal om. Dit is echt een prachtig lakje en ik draag hem met veel plezier. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.

Het is een prachtig donkerrood lakje. Op de eerste foto zie je hoe de nagellak eruit ziet na het aanbrengen van twee laagjes. De foto eronder is een stuk donkerder, wat ik zelf erg mooi vind. Hiervoor heb ik drie laagjes nagellak moeten aanbrengen. De kleur vind ik echt prachtig, al is het niet helemaal een kleurtje voor de zomer. Ook ziet hij er netjes uit als je hem draagt in combinatie met een jasje. Het is een keer wat anders dan knalroze en dat is juist zo leuk aan dit lakje. 
 
 
 
Dit lakje van Maybelline kost maar €3,99 en dat is het zeker waard. Als je op zoek bent naar een donkerrood lakje, dan zou ik deze zeker aanraden.
 
 
 
~Liefs Sandra

2 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!