zaterdag 19 april 2014

New in: Kettingen

 
 
Ik draag vrijwel altijd dezelfde ketting. Niet om een speciale reden, maar ik vind hem gewoon overal mooi bij staan. Toch is wat afwisseling soms ook wel leuk. Mijn moeder kwam een paar weken geleden thuis met drie kettingen die ze van iemand had gehad en die gaf ze aan mij. Ik moest wel even wennen, maar nu vind ik ze wel echt leuk. Benieuwd? Lees dan even verder.
 
Deze ketting is toch wel mijn favoriet. Het is een keer wat anders, maar valt wel op en maakt je outfit al snel chique. De ketting zelf vind ik ook mooi doordat het niet zo standaard is. De ketting zonder de kraaltjes zou zelfs ook al leuk staan. Het enige nadeel is dat die ketting irriteert. Er zitten redelijk scherpe hoekjes aan de ketting waardoor ik rondom een hele rode streep krijg als ik de ketting om heb gehad. Hierdoor doe ik hem bijna nooit aan, wat echt zonde is, want ik vind hem wel echt leuk. Misschien dat ik het kan verhelpen door er blanke nagellak op te smeren?
 
Zo ziet de ketting eruit als ik hem om heb. Het is echt wat anders, maar ik vind hem echt leuk! Echt zonde dat hij niet lekker zit.
De tweede ketting vind ik het minst leuk van allemaal. Het is een redelijk simpel model en bij bepaalde gelegenheden zal hij wel mooi staan, maar dit is niks voor mij. Bij wat oudere mensen zal hij daarentegen denk ik wel erg mooi staan, dus misschien dat ik hem aan mijn oma geef. 

Soms heb je van die kettingen die er los niet zo mooi uit zien, maar aan een stuk leuker zijn. Helaas is dit bij deze ketting ook niet het geval. Nee, dit is echt niet mijn smaak.
De laatste ketting vind ik er het doosje wel oké uitzien. Zelf had ik hem echt niet uitgekozen als ik in de winkel zou staan, maar toen ik hem om deed kwam ik erachter dat hij toch wel erg leuk is. Het is even wennen, maar wel weer wat anders dan normaal. Dit is zeker een ketting die ik nog vaak met veel plezier zal dragen.
 
Op deze foto kun je een beetje zien dat de eerste ketting wat rode plekken heeft achtergelaten. Gelukkig had ik hem nu nog geen 5 minuten om, maar als ik hem een paar uur aan heb zit heel mijn nek vol met vlekken. Echt zo zonde!
 
 
Al deze kettingen zijn van het merk Gerry Weber. Ik ben bang dat deze kettingen uit een oude collectie komen en dus niet meer verkrijgbaar zijn. Heb jij wel eens een ketting gekocht die er los niet zo leuk uit zag, maar als je hem om had opeens heel erg leuk was?
 
P.s. doe jij al mee aan de winactie?
 
 
 
 
~Liefs Sandra

1 opmerking:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!