donderdag 3 april 2014

PIMP Amsterdam: Beauty & Brains Volume


 
Inmiddels alweer een tijd geleden schreef ik een artikel over een event waar in was geweest. Tijdens dit event werd o.a. het nieuwe merk PIMP geïntroduceerd. Dit is een nieuw merk dat qua haarverzorging prachtige producten op de markt gebracht heeft. Ik heb de volumelijn meegekregen en heb hem een hele tijd getest. Benieuwd? Lees dan even verder.

Voor een uitgebreid verslag van het event kun je hier het artikel teruglezen. Pimp staat voor Pretty Is My Problem, wat ik persoonlijk een geweldige naam vind. Dit merk is verkrijgbaar bij Johnbeerens.com en bij Lods.nl. In de toekomst is het de bedoelding dat dit merk ook in diverse andere kledingwinkels ligt. Zo kun je zorgen dat bij je nieuwe setje kleding je haar ook perfect zit. Hun motto is dan ook: What you wear starts with your hair.
 
Pimp heeft diverse lijnen elk speciaal voor een type haar. Een voor dagelijks gebruik, een voor krullen, een lijn voor volume, een lijn om te stylen en eentje om je haar mee te finishen. Ik heb de Volumelijn meegekregen en test die nu ongeveer 2 maanden.

Beauty & Brains Volume Shampoo (250 ml) Alle producten van één bepaalde lijn hebben dezelfde verpakking. Daardoor is het gemakkelijk uit elkaar te houden. Ook heeft elke lijn een eigen naam. De volumelijn heeft de naam: Beauty & Brains gekregen. Dit doet me denken aan het liedje van Nielson en ik word er gelijk al helemaal vrolijk van.

De verpakking van de shampoo en conditioner heeft aan de bovenkant zo'n dopje die je schuin omhoog kan klikken waardoor er geen water in de flacon kan komen. De shampoo zelf ruikt heel erg lekker en tijdens het wassen merk je dat je haar goed schoon wordt. Ook voel je dat je haar bij de haarwortels wat stroever wordt waardoor je je haar na het douchen gemakkelijk veel volume kunt geven.

Beauty & Brains Volume Conditioner (250 ml) De foto van de conditioner is helaas niet zo mooi. Ik had foto's gemaakt voordat ik de producten in gebruik nam, maar ik was niet tevreden over de foto's en besloot nieuwe te maken. Ik neem deze hele lijn echt overal naartoe, omdat ik het zulke fijne producten vind. Vandaar dat er wat beschadigingen op het oranje gedeelte zitten.

Ook deze conditioner heeft zo'n dop die ervoor zorgt dat er geen water in kan komen. Het enige minpuntje dat ik heb is dat de conditioner ,als hij wat leger is, er wat moeilijker uitkomt. Deze conditioner zorgt ervoor dat je haarpunten goed gevoed worden en heerlijk zacht aanvoelen.

Beauty & Brains Volume Spray (120 ml) Ik vind de hele lijn heel erg fijn, maar dit product is echt geweldig! Het is een volumespray en zorgt ook echt voor volume. Ook ruikt hij echt heerlijk waardoor je er het liefste de hele dag mee loopt de sprayen.

Deze producten werken echt onwijs fijn. Mijn haar wordt niet verzwaard en voelt juist heel luchtig aan. Ook heb ik veel meer volume in mijn haar. Ik heb een week geprobeerd andere shampoo te gebruiken om te kijken of ik verschil merkte, maar ik ben halverwege toch weer overgeschakeld naar de producten van PIMP. Ik kan gewoon niet meer zonder!

De verschillende lijnen van PIMP Amsterdam zijn verkrijgbaar op Johnbeerens.com
Beauty & Brains Volume Shampoo (250 ml) - €19,95.
Beauty & Brains Volume Conditioner (250 ml) - €19,95.
Beauty & Brains Volume Spray (120 ml) - €19,95.Ik ben echt heel enthousiast over deze producten. Als je op zoek bent naar goede producten om je haar meer volume te geven, dan zou ik je deze producten zeker aanraden!


 


~Liefs Sandra 
 

3 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!