zondag 6 juli 2014

Barry M Textured Nail Effect - Princess

Van de textured lakjes die ik onlangs bij Miss Lipgloss bestelde gebuikte ik er eigenlijk maar één. De andere twee lagen verdekt opgesteld ergens achter in mijn kast. Hartstikke zonde natuurlijk. Ik gebruikte er weer één en stiekem is hij toch best wel mooi! Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.

Het lakje is een prachtige lichtroze kleur met heel veel glitters. Helaas is dat altijd wel wat lastig vastleggen. In het echt is hij nog veel mooier en komt hij beter tot zijn recht. Van dit lakje moet je ongeveer twee tot drie laagjes aanbrengen. Bij één laagje krijg je namelijk een heel licht/droog effect. Het is lastig uit te leggen, maar als je vaker textured nagellakjes gebruikt hebt weet je vast wat ik bedoel.

In de zon glinstert het lakje echt prachtig. Er zitten zoveel glitters in (vooral veel gouden glitters) wat het lakje toch net wat specialer en opvallender maakt. Dit is een lakje wat ik deze zomer zeker nog veel zal dragen. Het is een keer wat anders dan een simpel glad nagellakje en het kost ook nog eens niet veel tijd om je nagels er leuk uit te laten zien. Het lakje lakt erg gemakkelijk en verdeelt ook gelijkmatig. Ik heb wel het idee dat ik iets langer moet wachten totdat het droog is in vergelijking met een normaal lakje.

Dit lakje is verkrijgbaar bij o.a. de Miss Lipgloss shop voor €5,35.  Ik begin helemaal fan te worden van textured nagellakjes. Wat is jouw favoriet?
~Liefs Sandra

1 opmerking:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!