maandag 1 september 2014

Back to School - bugettip schoolagenda

Toen mijn schoonzusje met een geweldige knalroze agenda thuiskwam uit haar werk, gaf ik haar gelijk de opdracht er voor mij ook een mee te nemen. Deze leuke agenda kwam bij de Action vandaan en kostte echt zo goed als niks. Ik vind het een hele goede budgettip en deel hem vandaag daarom ook met jullie. Benieuwd? Lees dan even verder.
De basis van de agenda is erg simpel, maar door het felle kleurtje is hij wel erg leuk. Persoonlijk vind ik een wat basic agenda veel fijner werken. Je hebt meer plek om alles erin te schrijven en je week ziet er heel overzichtelijk en clean uit.
 
De agenda heeft een harde kaft en het papierwerk aan de binnenkant zit er goed en stevig in. Het papier is precies goed, niet te dun, schijnt niet door en het schrijft er erg prettig op.
 
De binnenkant bevat de standaard dingen die in een schoolagenda zitten. Een lesrooster, cijferlijst, verjaardagkalender, notities en adressen. Daarnaast geeft de agenda ook duidelijk het nummer van het jaar aan.


Deze agenda komt bij de Action vandaan en kostte maar €0.90, wat echt belachelijk weinig is voor een schoolagenda. Dit is dus een hele goede deal.

Wat voor agenda's heb jij het liefste? Een basic agenda of een wat drukkere agenda?~Liefs Sandra

1 opmerking:

  1. Ik was al op zoek naar een simpele roze agenda, morgen maar weer even naar de Action! X

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!