zondag 28 december 2014

Christmas Presents 2014

Kerstmis vieren wij altijd met cadeautjes onder de kerstboom. De laatste paar jaren krijgen we van mijn ouders en mijn oma geld, kopen daar zelf cadeautjes van die we graag willen en leggen die onder de kerstboom. Zo weten ze zeker dat we cadeautjes krijgen die we echt graag willen. Ondanks dat ik al wist wat er onder de boom zou liggen ben ik erg blij met de cadeautjes die ik gehad heb. Benieuwd? Lees dan even verder.

Uiteindelijk had ik vier cadeautjes onder de kerstboom liggen. De andere vier lagen namelijk al onder mijn auto. Ik kreeg van mijn ouders 4 winterbanden, waar ik erg blij mee ben aangezien het nu overal vol ligt met sneeuw.


Ik had nog een cadeaubon van de Bijenkorf liggen en samen met het overige geld dat ik gehad heb kocht ik twee producten die ik al een tijd heel erg graag wilde hebben. Het zijn twee Fluidlines van MAC. Hier heb ik al veel goede verhalen over gehoord en wilde dat zelf ook graag uitproberen. Gel eyeliners zijn producten waar je lang mee kan doen en dat vind ik dan de prijs wel waard.
 
Als eerste kocht ik een donkerblauwe eyeliner. Ik vind marineblauwe kleuren altijd prachtig en aangezien mijn enige blauwe eyeliner bijna op is leek het me een goed idee om deze prachtige blauwe kleur in gebruik te gaan nemen.
 
De tweede Fluidline is een Limited Edition van MAC. Dit is een mooie donkergrijze kleur met veel glitters. Hij doet me een beetje denken aan Blitz & Glitz, maar deze is denk ik wat minder zwart. Doordat het een Limited Edition is heeft hij ook een andere verpakking. De verpakking en de dop van deze eyeliner bevatten allemaal glitters wat ook wel erg leuk is. Deze Fluidline heet Dark Majesty.
 
Het nieuwe jaar begint bijna weer en dat betekent dat het ook weer tijd is voor een nieuw clean notitieboekje. Dit keer koos ik voor een simpel exemplaar van de Action in een felblauwe kleur.

De binnenkant is gelinieerd en de bladzijdes voelen fijn aan. Het is een wat simpel model, maar daardoor ook erg overzichtelijk.
 
Als laatste kreeg ik iets wat ik echt hard nodig had, namelijk babyshampoo. Mijn vorige flesje wat opgegaan en ik vergat steeds nieuwe te kopen, met als gevolg dat ik mijn kwasten al veel te lang niet gewassen heb. Met deze fles kan ik gelukkig weer even vooruit.
 
Dit waren alle cadeautjes die ik voor kerstmis heb gehad. Ik ben er echt heel erg blij mee. Vanzelfsprekend zien jullie binnenkort de swatches van de Fluidlines op deze blog verschijnen.
 
Hoe was jouw kerst? Heb jij nog leuke cadeautjes gekregen?
 
 
 
~Liefs Sandra

1 opmerking:

  1. geweldig dat je ouders je kadootjes onder de auto hebben gelegd,... zulke dingen zijn ook erg waardevol...leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!