maandag 8 december 2014

Christmas Wishlist 2014

Chirstmas Wishlist
Al een aantal jaar vieren wij geen sinterklaas meer. Wij vinden het veel gezelliger om een aantal cadeautjes onder de kerstboom te leggen. Het leek me leuk om mijn verlanglijstje met jullie te delen. Benieuwd? Lees dan even verder.

1. MAC Fluidline €18,50 - Het eerste product dat ik op mijn wishlist heb staan is een Fluidline van MAC. Ik ben echt dol op gel eyeliners en wil dan ook graag een keer een gel eyeliner van MAC uitproberen. Kiezen vind ik altijd erg lastig, dus ik heb de drie mooiste uitgekozen: Waveline, Macroviolet & Blitz & Glitz.

Doe jij trouwens al mee aan de winactie van MAC?
 
2. Lipstick Organizer €2,70 - De laatste tijd is mijn lipstick stash flink uitgebreid en moet ik steeds door een overvolle bak met lipsticks graaien wil ik degene vinden waar ik naar op zoek was. Dit is nogal onhandig en ik zou dan ook graag een organizer willen waarin ik al mijn lipsticks mooi uit kan stallen.
 
3. W7 In The Night palette €8,50 - Ik heb al één palette van W7 in mijn bezit (waar ik erg fan van ben) en wil er graag nog een palette bij met wat minder neutrale kleuren. Dit palette is daar zeker geschikt voor. Het bevat kleuren waarmee je een wat zwaardere look kunt maken.
 
4. Pantoffels €7,49 - Wie mij kent weet dat ik het echt altijd koud heb. Een paar warme pantoffels zijn dan zeker een must-have. Deze van de H&M zien er lekker warm en ook nog eens super leuk uit!
 
5. Beautycase €7,95 - Een goede toilettas heb ik eigenlijk niet. Ik had er een, maar die stopte ik steeds zo vol dat de rits kapot geklapt is. Nu vervoer ik al mijn spullen steeds in een kapotte toilettas, wat niet handig is aangezien alles alsnog door je hele tas ligt.
 
Mijn Wishlist is redelijk budget aangezien ik het veel leuker vind om een aantal cadeautjes te krijgen in plaats van één groot cadeau. Wat heb/had jij op je wishlist staan?
 
 
 
~Liefs Sandra

 

8 opmerkingen:

 1. Die lipstickhouder vind ik best wel gaaf. En handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil ook zo graag W7 in the night, vind hem er zo mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne wishlist! Ik ben ook nog steeds opzoek naar een nieuwe toilettas.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke wishlist! Ik ben ook wel benieuwd naar het nieuwe W7 palette, ik heb net het In The Nude palette uitgeprobeerd en vind hem super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke items, de lipstick organizer ziet er goed uit hier was ik ook op zoek naar! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook veel make up organizers! zijn superhandig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh, wat een mooie items staan er op je wishlist! De toilettas is echt ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!