maandag 22 december 2014

Impulss nagelstickersNagelstickers waren heel erg in, maar de afgelopen tijd hoor ik er niet zoveel meer over. Zelf heb ik weinig ervaring met nagelstickers. Toen ik toevallig een vergeten pakje tegen kwam in mijn kast besloot ik om het eindelijk eens een keer te proberen. Benieuwd? Lees dan even verder.
De nagelstickers zijn van een, voor mij, onbekend merk. Deze kreeg ik ooit eens voor mijn verjaardag en ze verdwenen in mijn kast en heb ze er daarna nooit meer uitgehaald, tot nu.

Het pakje bevat een nagelvijltje en een houten stokje waarmee je de sticker straks glad moet strijken en de randjes goed met aandrukken. Daarnaast zit er ook nog een velletje in met 20 nagelstickers in verschillende maten. Dit is best grappig aangezien er 18 op de verpakking staat...
 
Als eerste moet je je nagellak van je nagels halen en je nagels vetvrij maken met behulp van nagellakremover. Vervolgens vijl je je nagels bij in de vorm die je zelf mooi vindt (als je dat nog niet gedaan hebt). De basis voor de nagelstickers is nu klaar, het plakken kan beginnen.

Het velletje nagelstickers bevat allemaal verschillende soorten stickers. Het nadeel van dit velletje is dat het niet helemaal doorzichtig is, waardoor je maar lastig de goede maat uit kunt kiezen. Als je eenmaal de goede maat sticker had uitgekozen, ging het aanbrengen wel gemakkelijk.


Je legde de sticker op de juiste plek en veegde dan van binnen naar buiten over de sticker heen waardoor hij aan de nagel vastplakte. Vervolgens buig je de overtollige sticker over je nagel heen, waarbij je ervoor moet zorgen dat de sticker strak over uit uiteinde van je nagel heen zit. Als laatste vijl je de overtollige sticker los van de rest van je nagel. Dit doe je ook bij de rest van je nagels en als je het goed gedaan hebt ziet het er mooi en strak uit.
 

Nadat je alle tien de nagels gedaan hebt houd je nog tien stickers over. Deze moet je niet weggooien. Dit is namelijk erg leuk om te gebruiken op één nagel. Je creëert dan een accentnagel, wat erg leuk staat tussen een standaard kleur nagellak.
 

Tot zover het positieve gedeelte. Ik was over het algemeen erg tevreden met het resultaat. Een paar uur nadat ik de stickers had aangebracht ging ik douchen en toen lieten een aantal bovenste randjes al los van mijn nagels.De volgende dag zagen de stickers er al zo uit. Dit was wel een beetje teleurstellend. Ik had eerlijk gezegd wel verwacht dat deze stickers iets langer mee zouden gaan dan één dagje, maar goed het is niet anders. Het patroontje zelf vind ik wel erg leuk. Deze stickers zijn dus ideaal om te dragen naar een feestje, maar verwacht er voor de rest niet zoveel van.


Wat zijn jouw ervaringen met nagelstickers?

Volg je deze blog al op Bloglovin? Aan de rechterkant zie je een knop waarmee je je gemakkelijk kunt abonneren op deze blog en je automatisch (gratis) op de hoogte blijft van alle nieuwe artikelen.
~Liefs Sandra
 
 

2 opmerkingen:

  1. het is inderdaad jammer dat het er al na een dagje zo uitziet...zelf gebruik ik eigenlijk nooit geen nagelstickers...terwijl ik al de patroontjes toch wel erg leuk vind...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat ze niet zo lang blijven zitten, het effect is wel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!