zaterdag 17 januari 2015

Ebay: Lipstick organizer

Kerstmis 2014 hebben we allang weer achter ons gelaten. Toch kwam er na 6 à 7 weken nog een verlaat kerstcadeautje binnen. Hoewel het eigenlijk niet zoveel voorstelt ben ik er toch erg blij mee.  Benieuwd? Lees dan even verder.

 
Mijn lipsticks zaten altijd in een grote bak bij elkaar en het zoeken van de lipstick die ik zocht was altijd een hele opgave. Zeker ook door alle lipsticks met dezelfde verpakking. Een lipstick organizer is hiervoor de perfecte uitkomst. Deze kocht ik dan ook via Ebay.

De lipstick organizer is degene die je vele malen terug ziet komen op Ebay. Het plastic tranpsgewijze bakje met 24 plekken voor lipsticks. Ideaal zodat je gemakkelijk in een oogopslag kunt zien welke lipsticks je hebt en zo gemakkelijk de goede er tussenuit kunt pakken.  Het is nog gemakkelijker om alle lipsticks ondersteboven neer te zetten, zo kun je de naam van de lipstick lezen. Dit vind ik alleen niet zo leuk staan, dus vandaar dat ik dat niet van plan ben.Het is niet alleen handig, het ziet er ook nog eens erg leuk uit als decoratie. Het staat erg leuk op een make-up tafeltje en het ziet er nog leuker uit als je veel dezelfde lipsticks hebt. Het is niet alleen handig voor lipsticks, ik denk dat ik er ook nog een paar ga kopen voor mijn lippenbalsems en lipglosses. Ook voor mijn lipsticks zal er nog een extra bij moeten komen aangezien ik er meer heb dan hierin passen.
 
Het lijkt heel wat om er nog drie bij te kopen, maar deze lipstick organizer kostte mijn maar €1,70. Het is ongelofelijk dat het daarvoor gemaakt kan worden. Zeker ook als je kijkt dat het echt stevig is en goed in elkaar zit. Je moet er dan wel even op wachten, maar dat is het zeker waard!
 
 
Wat gebruik jij om je make-up gemakkelijk in te delen?
 
 
 
~Liefs Sandra

2 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!