woensdag 21 januari 2015

MUA Matte Eyeshadow - Slate

Oogschaduw is het product in mijn stash waar ik het meeste van heb. Hierdoor word ik steeds kieskeuriger wat betreft nieuwe oogschaduw. Een kleur die ik nog wel miste in mijn stash was een mat grijze oogschaduw. Toen ik deze tegen kwam in de Kruidvat kon ik hem niet laten liggen. Benieuwd? Lees dan even verder.

 
De vepakking
 
De oogschaduw is verpakt in een simpele verpakking. Een 'standaard' ronde verpakking met een doorzichtig dekseltje. Het voelt wel redelijk stevig en klikt goed dicht. Deze verpakking voelt wel beter en luxer aan dan bijvoorbeeld de oogschaduws van Essence & Catrice. Op de achterkant zit een sticker met de naam van het product en met verdere productinformatie.
 
 
Swatches
Slate is een prachtige matgrijze romige oogschaduw die je gemakkelijk aan kunt brengen en goed valt op te bouwen. De oogschaduw is zacht en romig, maar juist niet korrelig en vervaagt niet snel. Het is gemakkelijk aan te brengen met een kwast, maar kan ook prima met je vingers. De oogschaduw is niet extreem goed gepigmenteerd, maar hierdoor kun je hem wel beter opbouwen en goed blenden.  
Dit is zeker een aanwinst voor mijn stash. Het is een mooie oogschaduw waar je een aantal hele mooie looks mee kunt maken. Deze gaan zeker voorbij komen op mijn blog. De oogschaduw is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €2,49.

 
 
~Liefs Sandra
 

3 opmerkingen:

  1. Hele mooie kleur! Ben benieuwd naar de looks die je ermee gaat maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Terwijl ik dit zit te lezen, bedenk ik mij dat ik Bij MUA nou eigenlijk nooit aan mono oogschaduwen denk, maar aan palettes...Ik moet er toch eens bij kijken, want het klinkt prima...aparte tint, erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!