zondag 22 februari 2015

SPAM YOUR BLOG!De laatste Spam Your Blog is alweer bijna twee maanden geleden. De hoogste tijd dus voor een nieuwe. Je kunt onder dit artikel een reactie achter laten met daarin je website/blog. Zelf vind ik het altijd leuk om er een verhaaltje bij te lezen waar je blog over gaat, maar dat is natuurlijk niet verplicht. Het is leuk voor mijn lezers om nieuwe blogs te ontdekken en voor mezelf natuurlijk ook om mijn lezers te leren kennen en om zelf ook weer nieuwe blogs te kunnen volgen. Wel zou ik het leuk vinden dat je me volgt op Bloglovin, voor degene die dat nog niet doen. Zo blijf je, gratis, op de hoogte van alle nieuwe artikelen.
 
Geniet nog even van het weekend en vergeet niet om een reactie achter te laten!

 
 
~Liefs Sandra

4 opmerkingen:

 1. Ik volg je op Bloglovin en spam graag mee. Ik blog op www.miratells.nl heel veel over beauty en regelmatig over food:) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Sandra! Leuk dat ik hier mijn blog mag delen! Ik schrijf vooral over leuke mode trends, beauty reviews en over mijn dagelijkse leven. http://isafashionebella.blogspot.com Hoop dat je het leuk vindt! Jouw blog is trouwens ook erg leuk. :) Isabella x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi sandra, wat een keuk idee zeg! Ik doe graag mee aan spam je blog. Vind je blog echt super leuk en ben net als jij helemaal weg van john beerens!

  ninasblogfashion.wordpress.com gaat over beauty, fashion, lifestyle en van alles en nog wat wat ik leuk vind. Ik volg je op bloglovin en zou het super leuk vinden als je me terug volgt!

  Xoxox eline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi ik spam graag mijn blog- url
  http://fashion-ladylovely.blogspot.nl/ en gaat over eigen zoveel verschillende onderwerpen. Persoonlijks, fashion, beauty, events, food, tips..

  Mooie blog heb je met een zachte uitstraling door dat roze..
  Groetjes Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!