donderdag 5 maart 2015

SPOTLIGHT: Sieradenloods.nl

Altijd ben ik op zoek naar nieuwe webshops met leuke onbekende merken. Vandaag wil ik er één uitlichten die zowel budget- als luxe merken verkoopt. Ik heb het over Sieradenloods.nl. Ken je deze webshop nog niet? Mooi, lees dan zeker even verder.

 
Sieradenloods.nl is een webshop die een jonge en frisse uitstraling heeft. Het verkoopt een aantal bekende luxe merken, maar ook wat goedkopere en budgetmerken en dat is wat ik er zo leuk aan vind. Voor elke prijscategorie kan je wat vinden en dus heb je voor iedere doelgroep wel wat.
 
Het leek me leuk om drie merken uit te lichten en er een aantal mooie producten van te laten zien. Ik heb gekozen voor één bekend merk en twee wat minder bekende merken. Alle drie producten uit drie verschillende prijsklasses.
 
 
Het eerste merk is een merk dat iedereen denk ik wel kent, maar meer wordt gezien als een merk voor de wat oudere vrouw. Dit is erg zonde aangezien ze erg leuke sieraden verkopen. Als je houdt van mooie subtiele sieraden dan is Esprit zeker een merk voor jou.  De prijs van deze producten: €129,90, €69,90 en €69,90.
 
Het tweede merk is Double Dots. Dit is een merk dat allemaal geweldige oorbellen heeft. Grotendeels is gebaseerd op de welbekende oorbellen van Dior met een groter knopje achter je oor dan het knopje dat aan de voorkant zit. Je moet niet schrikken van de foto's hierboven. Dit zijn de bijzondere modellen die ik zelf erg gaaf vind, maar ze hebben ook egale parelknopjes in elk mogelijk bedenkbare kleur. De prijs van deze oorbellen ligt tussen de €9,00 en €23,00.


ByLouLou is het laatste merk. Dit zit qua prijs net iets onder Esprit en heeft een wat 'hippere' collectie met wat grovere sieraden. Zelf doet het merk me erg denken aan de sieraden van Marc Jacobs. De prijzen liggen tussen de €49,00 en €129,00.
 
Heb je wat meer te besteden kijk dan zeker ook bij hun Blush- en Buddha to Buddha artikelen. Deze producten liggen wel in het wat hogere segment, maar zijn dan ook wel echt prachtig!

Het voordeel van deze webshop is dat sieraden die je op werkdagen voor 20.30 uur bestelt, dezelfde dag nog worden verzonden. De verzendkosten zijn vanaf €50,00 gratis en je hebt ook nog de mogelijkheid om in de winkel de sieraden te bekijken en kopen. (Kampen)

Sieradenloods.nl is een webshop met een grote diversiteit aan producten en een hoge service wat betreft verzending en mogelijkheid om in de winkel je producten te bekijken.
 
Welke onbekende webshop mag ik ook zeker niet missen?
~Liefs Sandra

 

2 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!