zaterdag 4 april 2015

Geshopte items: Hema, Big Bazar & Kruidvat

 
 
Afgelopen weekend was ik in de stad om een aantal leuke producten te kopen om over te schrijven. Ik had al een aantal dingen op blogs voorbij zien komen die ik graag wilde scoren. Gewapend met een lijstje ging ik de stad in. Benieuwd welke producten ik gekocht heb? Lees dan even verder.

Als eerste, hoe kan het ook anders, twee lipbalms die ik bij Hema kocht. Hema heeft onlangs een lipproduct op de markt gebracht dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Het product doet me denken aan de Chubby Sticks van Clinique, alleen dan de budget versie. Ik kocht twee mooie zomerse kleurtje, nummer 3 en nummer 6.

Inmiddels heb ik al een flinke verzameling Essence lipsticks. Toch zijn er nog een aantal lipstick die ik nog niet heb. Bij Anouk van Anouk Today zag ik een foto voorbij komen van een Essence lipstick die al erg ver op was. Als je een lipstick zo vaak gebruikt moet hij wel fijn zijn, toch? Ik nam hem mee en was helemaal verliefd toen ik hem de eerste keer aanbracht. Hier komt zeker een review van. 

Als laatste kocht ik nog twee nagellakjes van het merk Sinful Colors. Ik weet niet precies meer wie erover heeft geschreven, maar een tijdje geleden heb ik een review gelezen van iemand die laaiend enthousiast was over de lakjes van Sinful Colors. Toen ik per toeval deze lakjes tegenkwam bij de Kruidvat moest ik er natuurlijk wel een paar meenemen. Ik kocht twee lekkere zomerse felle kleurtjes: Thimbleberry & Boom Boom.
 
Dan heb ik ook nog een goede tip. Ik ging langs de Big Bazar omdat ze daar Essie nagellakjes schenen te verkopen. Die kwam ik (in Breda) niet tegen, maar wel zag ik dat ze OPI lakjes verkochten voor maar €4,99 per stuk. Wellicht dat het leuk is om even te gaan kijken!
 
Dit waren alweer alle producten die ik gekocht heb. Het zijn er niet heel veel, maar wel weer allemaal leuke producten om wat over te schrijven. Vanzelfsprekend komt er van elke product binnenkort een review online.
 
Heb jij nog producten waar je een review van wilt lezen of producten die ik zeker ook moet kopen? Laat het dan even achter in een reactie.
 
 
 
 
~Liefs Sandra

3 opmerkingen:

  1. Ben heel benieuwd naar alle lipproducten, vooral de lipstick van Essence, vraag me af welke kleur dit is! X

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!