donderdag 23 april 2015

Lipstick Essence: Barely There!

Inmiddels heb ik al een hele groot gedeelte van de lipsticks van Essence verzameld. Toch zijn er nog wel een aantal die ik nog niet heb. Ik kocht een mooie lipstick die ik nog niet had. In eerste oogopslag leek hij mij niet zo bijzonder, maar eenmaal aangebracht was ik helemaal verkocht! Benieuwd? Lees dan even verder.

De lipstick die ik kocht was Barely There! Deze zag ik voorbij komen bij Anouk van Anouktoday. Bij haar was de lipstick al zover op dat hij wel enorm fijn moest zijn. Deze lipstick was me nog nooit echt opgevallen, omdat het een redelijk neutraal kleurtje lijkt, maar op je lippen staat hij zoveel mooier dan ik had gedacht.
 

Barely There is een mooie oudroze kleur die op je lippen een mooie donkerbruine kleur afgeeft met een paars/roze ondertoon. Het is een beetje lastig uit te leggen, maar op je lippen staat hij echt prachtig! Het is een neutrale lipstick die vrijwel overal bij past. Het heeft wat weg van een nude lipstick, maar dan is de kleur wat intenser en dieper.
 

De lipstick brengt makkelijk aan, is goed gepigmenteerd en blijft goed zitten. Hij blijft niet uren zitten, maar dat verwacht ik er ook niet van. Het is een budget lipstick en dan vind ik het helemaal geen probleem om hem nog een keertje aan te brengen.
 
Vrijwel elke lipstick van Essence heb ik nu in mijn bezit en dit is toch wel een van mijn favorieten. Ik heb hem dan ook al een flink aantal keer met plezier gebruikt. Deze lipstick is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €2,39.
 
Welke lipstick van Essence vind jij het mooiste?
 
 
 
~Liefs Sandra
 
beautybySandra

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie! Die kleur staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje! Ik wil deze ook nog graag kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben gek op deze lipstick, bij mij valt hij iets bruiner en donkerder uit. Echt een mooie kleur, staat je goed!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!