maandag 27 april 2015

New in: Ladekastje Ikea + inrichting


Mijn bureau stond vol met allerlei spullen, zelfs al had ik hem opgeruimd. Bepaalde dingen zoals een notitieboekje en allerlei kabels stop ik niet zo snel helemaal in de kast en wil ik graag binnen handbereik hebben. Mijn moeder kwam afgelopen week met dé oplossing thuis. Benieuwd? Lees dan even verder.
 
Ze nam dit leuke ladekastje mee van de Ikea. Het is gemaakt van een soort karton, maar dat zie en voel je helemaal niet. Het is een ladekastje met drie laatjes en onderop zitten ook nog van die anti-slip dopjes waardoor hij gewoon goed blijft staan. Aan elk laatje zit een klein lusje waardoor je hem gemakkelijk kunt openen. Het ladekastje heeft een leuk sub patroontje, waardoor hij toch een hele andere uitstraling heeft.
 
Het leek me leuk om ook even te laten zien hoe ik dit ladekastje heb ingedeeld.

Als eerste het onderste laatje. Dit is toch het laatje dat je het gemakkelijkst even snel open doet. Hierin heb ik dan ook alle kabels zitten die ik regelmatig gebruik. Dit zijn onder andere mijn oplader van mijn laptop, e-reader en telefoon. Daarnaast ligt er ook nog een HDMI kabel en een setje met kleurpotloden. Waarom ik ze daar heb neergelegd weet ik ook niet echt, maar het is altijd makkelijk om ze bij de hand te hebben.
 
In het middelste laatje heb ik producten liggen die ik net nieuw gekocht heb en waarvan ik nog een artikel wil schrijven. Als ik bezig ben met een artikel vind ik het erg fijn om de producten bij de hand te hebben om toch nog even te kijken/ruiken/voelen. Dit helpt me altijd en zorgt ervoor dat ik makkelijker over een product kan schrijven.
 
Het bovenste laatje is een beetje een laatje waar van alles en nog wat in zit. Dit zijn de spulletjes die ik altijd nodig heb en waarvan het fijn is dat ik ze zo snel kan pakken. Als eerste het etuitje met het oog. Hier zitten mijn lenzen in en heb ik echt altijd op mijn bureau liggen. Daarnaast zie je een klein gastenhanddoekje. Dit is om de overtollige lenzenvloeistof van mijn gezicht af te vegen of om even gauw mijn vloeistof te verversen. Mijn notitieboekje en e-reader liggen hier ook aangezien ik deze vrijwel dagelijks pak. Mijn brillendoekje en notitieblaadjes liggen hier ook. Dit is omdat ik ze echt altijd kwijt ben en het toch wel fijn is om voor zulk soort dingen en vaste plek te hebben. De rest van de producten die je ziet liggen zijn echt de basis producten die ik gebruik als ik me op ga maken: mascara, pincet, wenkbrauwsetje, lippenbalsem, oogschaduwbasis en natuurlijk een puntenslijper (die overigens ook altijd kwijt is als ik er naar op zoek ben)
 
Dit ladekastje is verkrijgbaar bij de Ikea in het grijs en rood en kost €17,95. Ik ben er echt heel erg blij mee. Mij bureau is eindelijk helemaal clean en dat is toch wel erg fijn!
 
Hoe ruim jij altijd je bureau op?
 
 
 
~Liefs Sandra
 
beautybySandra

2 opmerkingen:

  1. Wat een handig kastje, erg leuk om te zien, en zeker voor je nog te reviewen spulletje,zelf heb ik allerlei doosjes in de kast staan met van alles en nog wat erin...

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!