donderdag 21 mei 2015

Action: Onyx Make-up Remover Wipes

Mijn make-up haalde ik er altijd af met reinigingsmelk en watjes. Dat liet altijd wel een wat vettig laagje weg en ik smeerde het ook nog wel eens in mijn oog, wat geen pretje is kan ik je vertellen. Toen ik bij de Action reinigingsdoekjes tegenkwam, kon ik het niet laten om ze mee te nemen om uit te proberen. Benieuwd? Lees dan even verder.

In dit pakje zitten 25 remover doekjes. Ze zijn speciaal voor een droge en gevoelige huid. Niet dat ik daar erg last van heb, maar over het algemeen zijn die doekjes wat zachter voor je huid en drogen ze je huid minder uit. Deze doekjes bevatten geen alcohol, wat ik zelf altijd erg fijn vind.

Aan de bovenkant zit een plastic flap die de verpakking goed afsluit en die je kunt openen om er een doekje uit te pakken. Het doet me een beetje denken aan die snoetenpoetsers (heet dat zo of noemden wij dat vroeger alleen zo haha?) voor peuters.
 
De doekjes ruiken lekker fris, ondanks dat er ook geen parfum in zit. Ik was een beetje bang dat deze doekjes erg droog zouden zijn, maar dat is zeker niet het geval. Ze zijn goed vochtig en zorgen ervoor dat je je make-up gemakkelijk weg kunt halen.

Ze zijn van redelijk soepel materiaal gemaakt. Je moet er niet enorm mee gaan wrijven, want dan merk je toch wel dat je huid om je ogen heen een beetje geïrriteerd raakt, maar als je het er gewoon voorzichtig vanaf veegt is er niks aan de hand. De doekjes voelen lekker fris op je gezicht en mijn huid voelt lekker glad en toch vetvrij aan.
 
Ik ben erg te spreken over deze remover wipes. Het is lekker makkelijk en haalt je make-up goed weg. Daarnaast voelt het ook nog eens goed aan op mijn huid en zit er geen alcohol en parfum in. Dit alles voor maar €0.56, wat echt geen geld is voor 25 remover doekjes.
 
Hoe haal jij je make-up er altijd af?
 
 
 
~Liefs Sandra
beautybySandra

3 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat deze zo goed voor je werken. Meestal kan ik niet tegen de doekjes van de Action. Maar aangezien deze geen alcohol en parfum bevatten, wil ik deze variant ook nog eens een kans geven. Ideaal ook dat ze zo lekker betaalbaar zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. klinkt goed ik gebruik nu alleen van mijn eigen lijn de ha-ra die helemaal puur is de milk om mijn make-up af te halen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zelf gebruik ik regelmatig doekjes van Onyx ( wel een andere variant) en vind ze erg prettig in gebruik...Deze gooi ik volgende keer ook eens in mijn mandje om te proberen, ze lijken mij erg fijn...fijne review

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!