zondag 17 mei 2015

ESSENCE: Lipliner Cute Pink & Honey Berry

Vroeger droeg ik vrijwel geen kleur op mijn lippen en nu kan ik echt niet meer zonder. Toen ik in de Kruidvat weer een paar mooie lipliners tegen kwam, kon ik ze natuurlijk niet laten liggen. Deze twee kleurtjes zijn prachtig om 'los' te dragen. Benieuwd? Lees dan even verder.

07 Cute Pink
 
Het eerste kleurtje is 07 Cute Pink. Dit is een mooi zachtroze kleurtje, met een lichtpaarse ondertoon. De lipliner brengt gemakkelijk aan, is zacht en romig, maar niet te zacht. Hij is goed gepigmenteerd en accentueert mijn velletjes niet. Het is een lekker fris kleurtje en past vrijwel overal bij. 
 
15 Honey Berry

Honey Berry is een soort kleur waar ik echt gek op ben. Ik heb van Essence zo'n soort lipstick, maar helaas is deze uit het assortiment gegaan en probeer ik hem nu te 'sparen'. Dit is een prachtige donkerpaarse chique kleur. Oké, het is niet echt een zomerse kleur, maar voor naar een feestje is hij wel leuk. Ook deze brengt gemakkelijk aan en laat mijn velletjes niet duidelijk zien. Ik ben fan!
 


Beide lipliners vind ik echt geweldig. Ze brengen makkelijk aan, zijn enorm gepigmenteerd en ook nog eens budgetproof. Deze lipliners kosten namelijk maar €0,99 per stuk. Je zal ze wel iets vaker bij moeten werken dan een duurdere lipliner, maar daar is de prijs ook naar. Ik vind ze erg leuk en ga de andere kleurtjes ook zeker aanschaffen.

Gebruik jij lipliner? Welke is jouw favoriet?~Liefs Sandra

beautybySandra

1 opmerking:

  1. Lipliners zijn erg fijn in gebruik, ik gebruik ze ook echt vaak, juist omdat ze meestal zo goed blijven zitten...mooie kleurtjes heb je uitgezocht...

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!